مروری برکاربردهای سنجش ازدور درتحلیل شرایط سطحی روسازی خیابانهای شهری

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: URBANPLANING05_054
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 761
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدمهدی خبیری

استادیاردانشگاه یزد

امین خویش اردستانی

دانشجوی کارشناس ارشد راه و ترابری

چکیده

هزینه های حمل و نقل و جابه جایی کالا و مسافردرشهرها بخش عمده ای ازبودجه های شهری را به خوداختصاص میدهد خرابی روسازی خیابانهای شهرمساله عمده مدیران و تصمیم گیران حوزه عمرانی شهری است با بررسیهای طیفی سطح روسازی پلانهایی ازوضعیت خرابی و موقعیت خرابی های روسازی خیابان های شهری بدست می آید توسط سنجش ازدور میتوان قضاوتی درمورد وضعیتروسازی ازنظر نوع خرابی های موجود و براورد سن نسبی روسازی داشت پلانهای طیفی بدست امده ازوضعیت خرابی روسازی اطلاعات بسیارمفید و سودمند دربحث مدیریت راه ها خصوصا درمقیاسهای بزرگ دراختیار محققین و مدیران قرار میدهد سیستم مدیریت و برنامه ریزی مبتنی براین روش علاوه براین که جامع ودقیق است بسیار سریع و کم هزینه تر ازسایر روشها خواهد بود هدف اصلی این مقاله بررسی فعالیت ها و نتایج تحقیقات منتشره دردسترس و گسترش این دانش برای مجموعه مدیران و تصمیم گیران شهری می باشد.

کلیدواژه ها

خیابانهای شهری/سنجش ازدورحداقل، خرابی روسازی، پلانهای طیفی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.