مقابلهگرایی آمریکایی؛ محدودسازی راهبرد مقاومتگرایی ایران
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش ملی بررسی و تبیین اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: ISCCONFERENCE01_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1212
نویسندگان
چکیده
ایالات متحده آمریکا روند تقابلی را با جمهوری اسلامی ایران در روندهای متنوع و مختلفی رهگیری نموده است. این حجم وسیع از راهبردهای متعدد بیانگر عمق و ژرفای کنشگری متعارضانه آمریکا علیه ایران میباشد.حمایت اثرگذار ایالات متحده از صدام در جنگ تحمیلی، مقابله با نقش منطقهای ایران، متهمنمودن ایران به ایجاد بیثباتی در منطقه و حمایت از تروریسم، تولید سلاح هستهای از جمله رفتارهای تقابلی آمریکا در برابر ایران است که برای آن ابزارهای متنوعی را در نظر گرفته است.این روند در سالهای اخیر ابعاد حداکثری به خود گرفته است، تا جایی که با استفاده از ابزار تحریم در وهله نخست کاهش توان اقتصادی و امنیتی جمهوری اسلامی و در مرحله دوم ضمن استفاده از محصورسازی نقش مقاومتی ایران در موضوعات منطقهای، تغییر سیاسی ساختار آن را هدف گرفته است. این خوانش ضمن بررزسی ریشهها، تاریخچه و محدوده این تقابلات، بطور مشخص به اجراییسازی تحریمها پرداخته است و در راستای مواجه با آن کنش سه مرحلهای را برای تصمیمگیرندگان و سیاستگذاران تبیین نموده است. این تبیین شامل مراحلی چون کنش تقابلی، روندهای تعاملی و تاخیری، و در نهایت رهایی و گذار از وابستگی به محصولات نفتی میباشد.کلیدواژه ها
آمریکا، مقابلهگرایی،یکجانبهگرایی، تحریم، ایران، مقاومتگراییمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.