بررسی الگوریتم های شور، گراور، Walk و دویچ در محاسبات کوانتومی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی برق و کامپیوتر جنوب ایران
  • کد COI اختصاصی: KHIAU01_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4027
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عالیه پیکر

هنرآموز آموزش و پرورش، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار واحد ساری،استان گلستان،شهرستان بندر ترکمن،

چکیده

با توجه به توسعه روز افزون علم نوپای کوانتومی و استفاده از آن در نسل جدید ریز رایانه ها، یکی از قسمت های بسیار مهم این نوع رایانه ها، محاسبات کوانتومی و یا همان محاسبات نانو متری می باشد. در واقع هدف محاسبات کوانتومی یافتن روشهایی برای طراحی مجدد اجزایشناخته شده محاسبات ) مانند گیت ها و ترانزیستورها ( طوری است که بتواند اثرات کوانتومی، با بزرگی نانومتری و حتی کوچکتر از آن راطراحی و پیاده سازی کند. در این مقاله سعی شده است که محاسبات کوانتومی شرح داده شود؛ و پس از آن جزئیاتی از انواع مختلفی از الگوریتم های کوانتومی، مانند الگوریتم شور 1 برای تجزیه ی اعداد مرکب به عامل های اول ، الگوریتم گراور 4 به عنوان الگوریتم جستجو درپایگاه داده ای برای یافتن یک عنصر در یک پایگاه داده غیر مرتب . الگوریتم قدم زدن 3 )ولگشت(کوانتومی به عنوان الگوریتمی برای یافتنمسیر با سرعت بهینه تر از الگوریتم کلاسیک تصادفی قدم زدن و در آخر نیز الگوریتم دویچ 2 ، که الگوریتم جستجوی کوانتومی می باشد شرح داده خواهد شد

کلیدواژه ها

کوانتوم،الگوریتم، محاسبات، گراور، شور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.