رتبه بندی پیمانکاران ساختمانی بر اساس یک روش تصمیم گیری چندمعیاره فازی پیشنهادی (مطالعه موردی: در یک شرکت تولید فولاد)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: ششمین همایش فرامنطقه ای پیشرفتهای نوین در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: AIHE06_216
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1415
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن گلبهار زاده

کارشناس ارشد عمران- مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شو

مهدی مهدوی عادلی

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، دانشکده فنی و مهندسی، شوش

معصومه خضرلو

دانشگاه آزاد اسظلامی، واحد اردبیل، باشگاه پژوهشگران جوان، اردبیل، ای

مصطفی گلبهار زاده

کارشناس ارشد مدیریت صنعتی

چکیده

در صنعت ساخت و ساز در ایران در طول سالهای اخیر شاهد از دست رفتن منابع مالی بسیار زیادی بوده ایم و با توجه به آمار ارائه شده از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی مشاهده می شود که یکی از علل اصلی از بین رفتن منابع مالی و شکست در پروژه های عمرانی بکارگیری روش های نادرست در گزینش ها می باشد به گونه ای که به اثبات رسیده است اجرای مناقصه و توجه بیش از حد به فاکتورهای مالی منجر به بروز عواقب نامطلوبی در پروژه ها گردیده است. بمنظور جلوگیری از چنین مشکلاتی در فرآیند گزینش پیمانکاران، نیازمند بررسی تمامی معیارهای مؤثر در اجرای موفقیت آمیز پروژه های عمرانی می باشیم. بنابراین با توجهب ه تعدد شاخص های و اینکه بسیاری از این معیارها، کیفی می باشد روش های تصمیم گیری چند شاخصه و تئوری مجموعه های فازی به عنوان ابزاری مناسب برای پیش صفاحیت و انتخاب پیمانکاران می تواند مورد استفاده قرار گیرد. بر همین اساس در این مقاله یک روش مبتنی بر رویکرد تحلیل سلسله مراتبی فازی پیشنهادی به منظور ارزیابی و رتبه بندی مناسبترین پیمانکاران ساختمانی در یک شرکت تولید فولاد ارائه گردیده است.

کلیدواژه ها

؛«فرآیند تحلیل سلسله ماتبی فازی»، «رتبه بندی اعداد فازی»، «پیمانکاران ساختمانی»

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.