بررسی تقویت حس خداشناسی در دانش آموزان ابتدایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: بیست و سومین کنفرانس ملی روانشناسی، علوم تربیتی و اجتماعی
- کد COI اختصاصی: SEPP23_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 116
نویسندگان
آموزگار رسمی آموزش وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد شهرستان بویراحمد
آموزگار رسمی آموزش وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد شهرستان بویراحمد
کارشناس رسمی آموزش وپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد شهرستان بویراحمد
چکیده
انسان شایستگی رسیدن به همه ی کمالات الهی را دارد و آفریده شده تا خلیفه ی خداوند بر روی زمین شود . برای رسیدنانسان به چنین مقامی نیاز است تا در مسیر دین قدم بردارد و در جهت آن رشد کند. در این راه افراد و گروه های مختلفی باانسان همراه هستند و می توانند به عنوان راهنما، او را در مسیر دین تربیت کنند و به بالا ببرند یا در مسیر غیر دینی او را ازمقصد دور تر کنند. جامعه ی دینی نیاز به تربیت دینی دارد تا افراد در آن استعدادهایشان را شکوفا سازند . شیوه ی تربیتیمدرسه بر شخصیت دانش آموزان بسیار موثر است. تربیت در همه ی ابعاد اعتقادی، عبادی و اخلاقی با توجه به ابعاد وجودیانسان کار ساده ای نیست. لذا لازم است همه ی عوامل موثر بر تربیت در مدرسه و خارج از آن به طور هماهنگ به تربیت افرادبپردازند. فلسفه بعثت انبیا به صراحت کتب آسمانی به ویژه قرآن کریم، سعادت انسان است. در اهمیت تربیت دینی همین بسکه صد و بیست وچهار هزار پیامبر مبعوث شدند تا به این مهم بپردازند. همچنین پیامبر اسلام نیز از میان افراد امی برگزیدهشده است (جمعه/ ۲) تا انسان ها به سعادت برسند . در جامعه ی امروز مدرسه از جایگاه مهمی در تربیت دانش آموزانبرخورداراست و می تواند فعالیت خود را در این زمینه در جهت مثبت و یا منفی به انجام برساند . بنابراین ضروری به نظرمی رسد که چگونگی تربیت دینی در مدرسه و آسیب های احتمالی آن مورد بررسی قرار گیرد .اهمیت معلم در اسلام، بیانگرنقش و کاربرد او در جامعه است. اگر نقش معلم حیاتی نبود اسلام تا این حد به او بها نمی داد. در اسلام معلم از چنان ارزش و جایگاهی برخوردار است که خداوند در نخستین آیات نازل شده بر پیامبر(ص)، خودش را معلم معرفی می کند : «بخوان به نام پروردگارت که جهانیان را آفرید. انسان را از خون بسته سرشت، بخوان! و پروردگارت کریم ترین است، همان که آموخت با قلم، آموخت به انسان آنچه را که نمی دانست» (علق ۱-۵)کلیدواژه ها
دانش آموز، خداشناسی، تقویت، خداوندمقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.