بررسی تاثیر والدین در ورزش دانش آموزان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: بیست و سومین کنفرانس ملی روانشناسی، علوم تربیتی و اجتماعی
- کد COI اختصاصی: SEPP23_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 266
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی - دانشگاه گیلان
کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی- دانشگاه حکیم نظامی قوچان
چکیده
پدر و مادرها می توانند نقش مشوق رو برای ورزش کردن فرزندان ایفا کنند. می توانند با شرکت دادن فرزندانشون در فعالیت هایبدنی و اختیار دادن به اون ها برای ورزشی که بهش علاقه مند هستند، اون ها رو در عادت به انجام فعالیت های ورزشی مرتبهمراهی کنند. همین طور می توانند در کارهای منزل مثل شستن ماشین، تمیز کردن خانه و یا کار در باغچه فرزندان رو درگیر کنندو در مسیرهای کوتاه از ماشین استفاده نکنند و به جای اون پیاده روی کنند. ساعات استفاده از تلویزیون و کامپیوتر باید محدودباشند تا زمان زیادی از وقت دانش آموزان رو نگیرند مسئولان مدارس هم نقش مهمی در ایجاد انگیزه در ورزش کردن دانش آموزاندارند. دانش آموزان در مدارس می تونند با ورزش های گوناگون آشنا شوند و بفهمند که چه ورزشی مناسب اون هاست و به چه رشتهورزشی علاقه دارند. همچنین یکی از بهترین شرایط ورزش، در زمان صبح است که در مدارس با انجام ورزش صبحگاهی، می توننددانش آموزان رو برای حضور در کلاس آماده کنند. ورزش صبحگاهی باعث آرامش و کاهش فشارهای عصبی میشه، روحیه دانش آموزرو تقویت می کنه و می تواند ذهن دانش آموزان رو برای یادگیری بهتر دروس آماده کنه. لازم است که والدین و مسئولان مدارسحتما از نقش ورزش در سلامتی دانش آموزان آگاه باشند و شرایطی رو به وجود بیارند که در آن دانش آموزان به ورزش کردن تشویقبشوند. رفتن دانش آموزان به سمت فعالیت های ورزشی می تواند از بار تحصیلی سنگین بر ذهنشون کم کند و رسیدن به نتیجهدلخواه رو براشون آسون تر کند. دانش آموزان در این راه می تونند استعدادهای خودشون رو پیدا کنند و در راه تقویت اون استعدادهاقدم بردارند. اولین مزیت ورزش در یادگیری و سلامت دانش آموزان اینه که در روحیه دانش آموزان تاثیر مثبت می گذاره و روحیهاون ها رو تقویت می کنه. این مسئله، از نظر روانی سلامت دانش آموزان رو تحت تاثیر قرار میده و بهتر می کنه. خود این مسئله باعثعملکرد بهتر و افزایش یادگیری دانش آموزان در مدرسه می شودکلیدواژه ها
دانش آموزان ، والدین، تربیت بدنی ، ورزشمقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.