انتخاب بهینة قراردادهای دوطرفه از دید مصرفکننده بمنظور حفظ قابلیت اطمینان مطلوب در سیستم های قدرت تجدیدساختار شده
- سال انتشار: 1384
- محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC20_236
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1707
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد قدرت، گروه برق، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد
دانشیار گروه برق گروه برق، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
در این مقاله نحوة انتخاب بهینة قراردادهای دوطرفه از دید مصرفکننده بمنظور حفظ قابلیت اطمینان مطلوب برای حالتهای مختلف مورد بررسی قرار میگیرد . در محیط تجدید - ساختارشده، مصرفکنندهها میتوانند مصرف برق خود را از طریق قراردادهایی دو طرفه با چندین شرکت تولیدی تامین نمایند . هدف اصلی در این موارد مینیمم کردن هزینههای تامین برق با در نظرگرفتن سطح قابل قبولی از قابلیت اطمینان است . در این محیط مصرفکنندهها برحسب میزان ارزشی که قابلیت اطمینان برای آنها دارد ( ارزش قابلیت اطمینان براساس خسارتی که خاموشی برای آنها به بار میآورد تعیین می گردد ) ، می توانند پیشنهاد قیمتها و قراردادهای خود را طوری تنظیم نمایند که با صرف کمترین هزینه قابلیت اطمینان لازم برای آنها حاصل گردد . همچنین ممکن است برای یک مصرف - کننده قسمتی از بار دارای اهمیت بیشتری باشد که با تنظیم مناسب قراردادهای انرژی و رزرو میتواند این موضوع را نیز در نظر بگیرد .کلیدواژه ها
تجدید ساختار، دسترسی باز، قابلیت اطمینان، قرارداد دوطرفه، تابع خسارتاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.