بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله مرکبات بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA_5 در بستنی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
- کد COI اختصاصی: GHOCHANFOOD02_144
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 911
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان،گروه علوم وصنایع غذایی،ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان،گروه علوم وصنایع غذایی،ایران
عضو هیات علمی گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی،پژوهشکده علوم و فناوری مواد غ
چکیده
استفاده هم زمان از ترکیبات پری بیوتیک و میکروارگانیسم های پروبیوتیک در ترکیب فراورده های غذایی منجر به تولید محصولات فراسودمندی تحت عنوان سین بیوتیک می شود که به دلیل اثرات سلامت بخشی فوق العاده تولیدآنها در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است.حضور ترکیبات پری بیوتیک از قبیل پلی ساکاریدهای فیبر پرتقال با تقویت رشد پروبیوتیک ها منجر به تحریک رشد میکروارگانیسم های مفید در دستگاه گوارش شده و از این طریق از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری کرده و باعث افزایش ماندگاری می شوند.در این تحقیق فیبر پرتقال 0/7 1/5 و 2درصد( و باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسlA-5 و قابلیت زنده مانی این باکتری طی 00 روز نگهداری در دمای 11 نمونه های بستنی مورد ارزیابی قرار گرفت. افزودن فیبر پرتقال تا سطح 2 درصد باعث -افزایش زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس طی 00 روز نگهداری شد. به طوری که تعداد سلول های زنده در پایان دوره نگهداری در حد بالاتر از log cfu/gr 100 که حداقل تعداد لازم برای ایجاد اثرات سلامتی بخشی است به دست آمدکلیدواژه ها
بستنی ، فیبر پرتقال ، پروبیوتیک ، پری بیوتیک ، سین بیوتیکمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.