بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماروویو در مقایسه با خشک کن های معمولی (جریان هوای داغ)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
- کد COI اختصاصی: GHOCHANFOOD02_132
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1091
نویسندگان
کارشناس مرکز پژوهش های فرهیختگان زرنام
عضو و قائم مقام هیات مدیره در امور اجرایی و پژوهشی گروه صنعتی پژوهشی زر
معاونت پژوهشی مرکز پژوهش های فرهیختگان زرنام
چکیده
مواد غذایی به دلیل داشتن ترکیبات مغذی و بعضاً حساسیت بافت، در معرض عوامل مختلف قرار گرفته و فاسد می شوند. برای جلوگیری از فساد هر چه بیشتر و بالطبع افزایش مدت زمان ماندگاری، فرآیند نگهداری به روش هایمتفاوتی انجام میگیرد که یکی از مهمترین روشهای آن، خشک کردن میباشد. هدف از این تحقیق بررسی کیفیت پخت ماکارونی خشک شده به روش معمولی (هوای داغ) و خشک کردن به روش ماکروویو بود. از تغییرات دما در سطوح 65 ،75 ،70 80 و 82 درجه سانتی گراد استفاده گردید. تفاوت های زیادی بین زمان لازم برای خشک کردن نمونه ها توسط هوای داغ و ماکروویو وجود داشت. در حقیقت در اولین مورد بررسی شده زمان خشک کردن در جریان هوای داغ تقریبا 8 ساعت در مقایسه با 1/5ساعت برای خشک کردن با ماکروویو بود. درجه ژلاتینه شدن نمونه های خشک شده با هوای داغ سریعتر از نمونه های خشک شده با ماکروویو بود. ثابت سینتیک ژلاتینه شدن نمونه های خشک شده با هوای داغ و ماکروویو به ترتیب 7/7و5/4بود. میزان کل مواد آلی محلول در آب پختنشان دهنده تفاوت کیفیت پخت نمونه های خشک شده با دو روش مختلف هوای داغ و ماکروویو می باشد. علاوه بر این نمونه هایی که با ماکروویو خشک شده اند دارای ضخامت بیشتری نسبت به هوای داغ می باشندکلیدواژه ها
ماکارونی، ماکروویو، خشک کن های معمولیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.