ماهیت حق دولت بر مالیات مودیان و آثار آن در حقوق ایران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICMBA03_415
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 132
نویسندگان
چکیده
سازمان امور مالیاتی با توجه به حیطه اختیارات این دستگاه در برخورد با مودیان مالیاتی و اهمیت وصولدرآمدهای مالیاتی و همچنین جلوگیری از فرار مالیاتی مودیان، در جایگاه ویژه ای قرار داشته و به شکلینماد مدیریت قاطع دولت به شمار میرود. از همین رو توجه به حقوق مودیان مالیاتی از نظر علم مدیریت،حقوق، اقتصاد و همچنین جامعه شناسی در پیشبرد اهداف استراتژیک این سازمان نقش قابل تاملی ایفاءمیکند. هدف از انجام این پژوهش ماهیت حق دولت بر مالیات مودیان و آثار آن در حقوق ایران میباشد.روش انجام این پژوهش توصیفی-تحلیلی است. در این تحقیق از روش کتابخانه ای برای گردآوری وطبقه بندی اطلاعات مورد نیاز برای انجام تحقیق استفاده شده است. صرفا موارد اندکی از حقوق مودیانمذکور در قانون اخیرالذکر مثل حق رازداری را به مالیات بر ارزش افزوده جاری کرده است. بدیهی استرعایت این حقوق میتواند موجبات مشارکت و همکاری مودیان مالیاتی با دستگاه مالیاتی را در مراحلتشخیص و وصول مالیات فراهم کند و باعث بهبود و ارتقای فرهنگ مالیاتی و افزایش بازدهی مالیات بشودو از توسل دستگاه مالیاتی به اقتدارات و اختیارات بعضا قهرآمیز خود بکاهد.کلیدواژه ها
ماهیت دولت، مالیات، مویان، حقوق ایرانمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.