الگو ها و سبک های نوین رهبری در مدیریت
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: HEPCONF05_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 132
نویسندگان
استادیار معلم دبیر فرهنگ و هنر آموزش و پرورش، کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی
استاد یار معلم آموزگار آموزش و پرورش، کارشناسی ارشد تحقیقات آموزشی دانشگاه پیام نور شیراز
استاد یار معلم آموزگار آموزش و پرورش، کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان یاسوج
چکیده
از درس های تاریخ به خوبی اسامی افرادی را می شناسیم که به لطف ویژگی های رهبری توانایی خود مالکیت و توانایی رهبری توده های کشورهای تحت سلطه، مردمان، امپراتوری ها، قاره ها وتواریخ ها نام رهبران شناخته شده را برای آیندگان حفظ می کنند، زیرا آنها قادر به درک ماهیت بودند. و میتوان آن را در یک غبارت تعریف کرد: مردم طبیعتا می خواهند توسط چیزی یا کسی کنترل شوند: خواه یک ایده، مردم، مذهب، آداب و رسوم یا قدرت.در زمان های مختلف، سبک و روش مدیریت باقی می ماند که به همین دلیل بود: به عنوان مثال: در یک جامعه بدوی، رهبر قوی، سرسخت و حیله گر، قادر به راندن وحش و تغذیه بستگانش بود. در نظام فئودالی،حاکم به عنوان رهبر بلامنازع تلقی می شد که قدرتش بر پایه واسالاری بود . در دوره های جنگ های بزرگ، نقش رهبری را یک رهبر نظامی ایفا می کرد که می توانست مردم را به پیروزی ودر نتیجه به ثروت در قالب غنائم وانواع غرامت هدایت کند. واز این قبیل نمونه ها زیاد است.تاریخ اخیر با نرخ بالای ایجاد انتقال، دریافت وجذب اطلاعات مشخص می شود وآن دسته از روش های مدیریتی که می توانستند حدود ۳۰ تا ۴۰ سال پیش مورد استفاده قرار گیرند، امروز شکست خورده اند. ارزش های دیگر سبک های رهبری را تغییر می دهند و مدل های جدید خود را ایجاد می کنند. این مقاله سبک هاو مدل های اصلی مدیریت را مورد بحث قرار می دهد که به طور خاص مربوط به زمان ما هستندو استفاده از آن ها به ما امکان می دهد به اهداف مشخصی که برای تیمی از افراد تعیین شده است، دست یابیم.کلیدواژه ها
رهبر ، سبک نوین رهبری ، مدیر، مدیریتمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.