حمایت از بنگاه های مالی و اقتصادی توسط انقلاب اسلامی در زمان تحریم ها
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مطالعات اجتماعی، حقوق و فرهنگ عامه
- کد COI اختصاصی: LAWBCNF08_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 98
نویسندگان
دانشجوی دکتری حقوق عمومی دانشگاه تهران
دانشجوی حقوق کیفری و جرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
پژوهشگر دکتری حقوق عمومی و مدرس دانشگاه های آزاد کردستان
کارشناس و پژوهشگر مسائل حقوقی
چکیده
براساس نظریه اقتصاد بین الملل ، روابط تجاری و اقتصادی دو جانبه یا چند جانبه ، عمدتا بازی برد - برد است و ایجاد هرگونه محدودیت بر سر راه تجارت به ویژه با اعمال تحریم ها به هر دو طرف تحریم کننده و تحریم شونده آسیب وارد میکند. به لحاظ کشورهای تحریم شونده تقریبا تمام تحریم هایی که از جنگ دوم جهانی به بعد اعمال شده - بجز مورد یوگسلاوی - علیه کشورهای جنوب بوده است . جمهوری اسلامی ایرانتقریبا از بدو شکل گیری مورد تحریم آمریکا و متحدان این کشور قرار داشته اما از سال ۱۳۸۴ به بهانه غنی سازی اورانیوم این تحریم ها وارد دور تازه ای شد. هدف اصلی تحریم کنندگان به زعم ایشان ایجاد تغییر بنیادین در رویکردها و سیاست های ایران است . در حال حاضر ایران با بی سابقه ترین تحریم ها در تاریخ اقتصادجهانی روبروست ؛ به طوریکه میتوان درباره آن اصطلاح جنگ اقتصادی را بکار برد. آمریکا توانسته است با بکارگیری ابزارهای مختلف ، متحدان خود و بسیاری از کشورهای دیگر را مجاب کند تا در راستای فشار اقتصادی بر ایران با این کشور همکاری کنند. این پژوهش در صدد است تا حمایت های حقوقی صورت گرفته در زمان تحریم ها و جنگ اقتصادی از بنگاه های اقتصادی و مالی را بررسی وتبیین کند و سپس با نگاه کردن به تحریم ها و بررسی ، به موانع حمایت های حقوقی و موانع سرمایه گذاری بپردازد.کلیدواژه ها
تحریم ،بنگاه های اقتصادی،حمایت حقوقی،جنگ اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- ضرورت بهره گیری از روش پرورش خلاقیت شش کلاه تفکر دوبونو ادوراد در آموزش طراحی معماری آینده نگر
- درآمدی بر شناخت فرصت ها و چالش های ادغام تفکر طراحی در آموزش عالی
- آموزش معماری علیه پرورش معمار! (اصلاح و آینده پژوهی در آموزش معماری ایران)
- تاثیرات هوش مصنوعی مولد بر آینده ارتباطات تصویری
- یکپارچه سازی هوش مصنوعی در آموزش عالی: رویکردها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.