بررسی تاثیر مدیریت ریسک بر در موفقیت پروژه های ساختمانی در شهر اصفهان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ENGIN13_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 160
نویسندگان
استادیار گروه فنی و مهندس دانشگاه پیام نور مرکز قشم
دانشجویی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران دانشگاه پیام نور مرکز قشم
چکیده
مدیریت ریسک در پروژه های ساختمانی مملوء از ناکارآمدی هایی است که تاثیر آن را به عنوان یک تابع مدیریت ریسک و در نهایتعملکرد پروژه را متاثر می سازد. فقدان مدیریت موثر ریسک پروژه، به دلیل نبود اقدامات پیشگیرانه علیه خطرات و بی ثباتی ها،پیامدهای منفی زیادی برای پروژه دارد. تعریف ریسک پروژه در برگیرنده رویدادهایی غیری قطعی است که می توانند هم تاثیریمنفی و هم تاثیری مثبت بر یکی از اهداف پروژه داشته باشند. با این حال در صورتی که یک مدیریت ریسک خوب از ابتدای کارپروژه اعمال نشود این وظیفه بسیار پیچیده و ناکارآمد می شود. یک رویکرد مدیریت ریسک کارآمد مستلزم روش مناسب و نظام مندومهمتر از همه دانش وتجربه است. پروژه های قبلی نشان داده است که هم مالک و هم پیمانکار به طور منظم اقدامات مدیریتریسک را اعمال نمی کنند و این منجر به پیامدهای منفی در عملکرد پروژه می شود. تحقیق حاضر از لحاظ ماهیت تحلیل کاربردی،اما از لحاظ جمع آوری اطلاعات پیمایشی و میدانی بوده (پیمایش، نوعی روش در تحقیق اجتماعی است که مشخصه اصلی آن ارائهمجموعه ساختمند و منظمی از داده هاست). جامعه آماری مورد مطالعه در این تحقیق مدیران پروژه های ساختمانی و ناظر آنها در شهراصفهان می باشند. و از نظر تجزیه و تحلیل فرضیه ها توصیفی و همبستگی است. همچنین در این مطالعه با استفاده از ضریبهمبستگی پیرسون به بررسی ارتباط بین سطح ریسک و میزان موفقیت پروژه های ساخت و ساز، ارتباط بین برنامهریزی مدیریت ریسک و موفقیت پروژه های ساخت و ساز و با استفاده از آنالیز رگرسیون به بررسی ارتباط بین سطح ریسک ومیزان موفقیت پروژه های ساخت و ساز در اصفهان پرداخته می شود. نتایج نشان داد مدیریت ریسک بر در موفقیت پروژه هایساختمانی در شهر اصفهان تاثیر دارد.کلیدواژه ها
مدیریت ریسک، ریسک، موفقیت، مدیریت پروژه، موفقیت پروژه های ساختمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.