راهکارهای رفع اختلال نوشتن در دانش آموزان دارای مشکلات یادگیری ناحیه ۳ مشهد
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET02_432
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 111
نویسندگان
کارشناس ارشد مشاوره شغلی و آموزگار مراکز جامع سنجش (آموزش و پرورش استثنایی) ناحیه ۳ مشهد، ایران
کارشناس ارشد مشاوره خانواده و آموزگار مراکز جامع سنجش (آموزش و پرورش استثنایی) ناحیه ۳ مشهد، ایران
چکیده
نارسایی ها و اختلالات یادگیری یک اصطلاح کلی است که شامل یک گروه ناهمگون از دشواری های یادگیری است که به صورت هایگوناگون مانند مشکلاتی اساسی در گوش دادن، صحبت کردن، خواندن، نوشتن، استدلال کردن یا توانایی درک ریاضی متجلی میشود. معمولا اختلال یادگیری در نوشتن با پیشرفت کند و ضعیف در مهارت های تحصیلی همراه است ، بخش عمده ای از دانشآموزان مبتلا به اختلال یادگیری نوشتن از نظر تحصیلی عقب تر از هم سن و سال های خود می باشند و معمولا افت تحصیلی دراین دانش آموزان مشهود می باشد. اختلال نوشتن یکی از مسایل رایج در دانش آموزان مقطع ابتدایی است که به روشهای متنوعیمانند رویکردهای آموزشی و درمانی پاسخ داده میشود. برای رفع کردن این اختلال، ابتدا باید مورد بررسی قرار گیرد که علت آنچیست؟ سپس، برای بهبود بیشتر میتوان به استفاده از روشهای ایجاد تغییرات در نحوه آموزش و پرورش مبتنی بر قابلیت هایدانش آموزان عمل نمود . برای شناسایی و درمان بهتر این اختلال، مشاوره از متخصصین روانشناسی نیز بسیار حائز اهمیت است.با بررسی موارد مختلف و پیشرفت های علمی، اکنون روشهای متنوعی برای برطرف کردن اختلال نوشتن در دانش آموزان مقطعابتدایی وجود دارد که در صورت اجرای صحیح آنها، توانایی دانش آموزان در نوشتن بهبود خواهد یافت. برطرف کردن اختلالنوشتاری دانش آموزان مقطع ابتدایی شامل استفاده از روش های آموزشی منظم، ارائه محیط های فراغت برای نوشتن، نشان دادنتاکید و شواهد به دانش آموزان برای بهبود دستاوردهای نوشتاری، فراهم کردن تنظیمات زمانی مناسب برای نوشتن، فراهم کردنراهکارهای بهبودی و تحسین فرایند نوشتاری، فراهم کردن تمرینات زمانی مناسب برای تقویت مهارتهای نوشتاری، و ارائه منابعیمناسب برای دسترسی به دانش آموزان است.کلیدواژه ها
اختلال نوشتن، ابتدایی ، دانش آموزمقالات مرتبط جدید
- تطبیق ویژگی های شخصیتی مدیران مدارس موفق با سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (ع)
- منزلت و کرامت زن از منظر آیت الله خامنه ای
- شناسایی ، پیشگیری و کاهش آسیب های فضای مجازی بین نوجوانان و جوانان
- نقش مدارس الگو در بهبود خودکارآمدی و ارتقای هوش هیجانی دانش آموزان
- ساختار مدیریت تحول آفرین در مدارس الگو (مدیریت و مدرسه الگو)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.