مروری بر منابع طبیعی در صادرات و رشد اقتصادی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET02_187
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 256
نویسندگان
گروه تحقیق و توسعه، شرکت فناوری و راه حل های هوشمند سپهر، بانک صادرات ایران
گروه تحقیق و توسعه، شرکت فناوری و راه حل های هوشمند سپهر، بانک صادرات ایران
موسسه عالی آموزش بانکداری ایران
گروه تحقیق و توسعه، شرکت فناوری و راه حل های هوشمند سپهر، بانک صادرات ایران
گروه تحقیق و توسعه، شرکت فناوری و راه حل های هوشمند سپهر، بانک صادرات ایران
چکیده
هدف از تحقیق حاضر مروری بر منابع طبیعی در صادرات و رشد اقتصادی است وجود منابع طبیعی و معدنی عظیم در یک کشورباعث می شود تا دولت چنین کشوری نیازی به دریافت مالیات از شهروندانش نداشته باشد. تمام مردم جهان از پرداخت مالیاتگله مند هستند. اما مردمی که مالیات می پردازند در آیندهای دور یا نزدیک از دولت خواهند خواست تا در مورد چگونگی هزینهشدن مالیاتها به آنها توضیح و گزارش بدهد. در کشورهای تولیدکننده نفت، خصوصی سازی راهکاری برای توسعه همه جانبهاین کشورهاست. در این زمینه، قرار دادن کنترل نفت به صورت مستقیم در دستان مردم نیز مهم است چه به صورت فروش سهامشرکتهای نفتی و چه به صورت واگذار کردن بخش نفت کشور به تشکیلاتی که کنترل آن در دست مردم باشد. در چنینشرایطی، کلیه درآمدهای نفتی میان مردم تقسیم می شود و دولتها باید هزینه های خود را از محل مالیاتها تامین کنند.صادرات، بهره وری را از طریق ایجاد بازارهای خارجی بزرگتر که منجر به بازدهی فزاینده نسبت به مقیاس می شوند، افزایشداده و همچنین به دلیل ایجاد رقابت در بازارهای خارجی، باعث افزایش کارایی نیز شده و رشد اقتصادی را تحت تاثیر قرارمی دهد همچنین صادرات می تواند منجر به سرریز دانش از طریق روش های جدید تولید، مهارت در مدیریت، شیوه هایجدید بازاریابی و افزایش سود بالقوه صنایع جدید شود برای انجام تحقیق فوق از روش کتابخانه ای استفاده شد.کلیدواژه ها
منابع طبیعی، صادرات، رشد اقتصادیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.