تاثیر نوع جهت لایه گذاری در استحکام فشاری قطعات ساخته شده به روش رسوب ذوب شده و پرینتر سه بعدی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش ملی مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: EASTTEHRANMECH02_059
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1760
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشکده مهندسی مکانیک، پردیس دانشکده های فنی
دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه علوم تحقیقا
دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی مکانیک، پردیس دانشکدههای فنی، دانشگاه
چکیده
تکنولوژی نمونه سازی سریع قابلیت ساخت نمونه های اولیه برای مدل های مختلف با جنس های متفاوت را فراهم میکند . این نوعمدل سازی در کمتر از چند ساعت مدل قطعه را ساخته و تحویل می دهد. سیستم نمونه سازی سریع رسوب ذوب شده و پرینتر سهبعدی از دستگاه های تجاری نمونه سازی سریع میباشد . در حال حاضر روش های نمونه سازی سریع در حال تبدیل شدن به یکروش بسیار مناسب و کارآمد جهت تولیدات کوچک و دسته ای می باشند در اکثر این روشها هیچ احتیاجی به سرمایه گذاری اول یهساخت قطعه مثل هزینه های ساخت قالب وجود ندارد. استحکام قطعات ساخته شده به روش رسوب ذوب شده و پرینتر سه بعدی وهمچنین آنیزوتروپیک بودن این قطعات وابستگی زیادی به نوع پارامتر های ساخت آنها دارد. این پارامتر ها عبارتند از: جهت لایهگذاری ، زاویه الیاف ، فاصله هوایی ، پهنای الیاف ، اندازه درجه حرارت مدل و .... میباشد، از میان انبوه پارامتر های موثر موجود ،پارامتر جهت لایه گذاری و زاویه الیاف دارای بیشترین اهمیت در فرآیند رسوب ذوب شده و پرینتر سه بعدی می باشد. آزمایش هایانجام شده در این تحقیق جهت اندازه گیری تاثیر جهت لایه گذاری بر خصوصیات مکانیکی مواد آنیزوتروپیک قطعات ساخته شده بهروش رسوب ذوب شده و پرینتر سه بعدی میباشد. بر اساس آزمایش انجام شده ، استحکام فشاری نمونه رسوب ذوب شده دارای جهت لایه گذاری محوری برابر 41.26Mpa بوده که 11.6% بزرگتر از استحکام نمونه رسوب ذوب شده دارای جهت لایه گذاری عرضیمیباشد ، همچنین در پرینتر سه بعدی نمونه با جهت لایه گذاری قطری دارای بیشترین استحکام بوده که این استحکام برابر 9.16MPa است.کلیدواژه ها
نمونه سازی سریع ، رسوب ذوب شده ، پرینتر سه بعدی ، جهت لایهگذاریمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.