چگونه توانستم به کمک هوش مصنوعی دانش آموزان را به یادگیری درس کار و فناوری ترغیب نمایم .
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_180
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 512
نویسندگان
کارشناسی ارشد، مهندسی صنایع، دانشگاه پیام نور تهراناداره آموزش و پرورش ناحیه دو یزد، دبیرستان دخترانه محمد رسول الله
چکیده
علاقه مندی دانش آموزان به یادگیری مهمترین عامل توسعه تحصیلی است که ارتقای از دیرباز دغدغه اصلی متخصصان تربیتی بوده است . برخی از مطالعات و شواهد میدانی از کاهش علاقه مندی دانش آموزان به تحصیل و کسب مهارتهای شغلی حکایت می کند. در همین راستا، برنامه درس کارو فناوری ، باهدف ارتقای مهارت آموزی و هدایت شغل ی دانش آموزان تدوین شده است .با توجه به اینکه علاقه دانش آموزان به یادگیری مباحث درس کار و فناوری بسیار کم بود و برای پاسخ به این سوال که چگونه می توان دانش آموزان را به درس کار و فناوری ترغیب نمود؟ و چه روش ها و راهبردهایی برای فعال ساختن دانش آموزان کارآمد است ؟ به انجام تحقیق اقدام پژوهی با عنوان: »چگونه توانستم به کمک هوش مصنوعی دانش آموزان را به یادگیری درس کار و فناوری ترغیب نمایم .« نمودم.هدف اصلی این اقدام پژوهی افزایش میزان علاقه و انگیزه در دانش آموزان برای یادگیری درس کار و فناوری بود. با توجه به شواهد بدست آمده مهمترین دلیل عدم علاقه دانش آموزان به این درس کم اهمیت جلوه دادن این درس می باشد و اینکه دانش اموزان از هدف اصلی این درس آگاه نیستند. با توجه به شواهد بدست امده و استفاده از روش های تدریس فعال توانستم تا حد زیادی انگیزه را در دانش آموزانم زیاد کرده و انها را متوجه اهمیت این درس نمایم .کلیدواژه ها
کار وفناوری ، دانش آموز، ترغیب ، یادگیری ، هوش مصنوعیمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.