درس پژوهی مبحث تساوی کسرها با بهره گیری از روش های فعال تدریس به دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی دبستان حضرت فاطمه (س) روستای راوه
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین همایش ملی پژوهشمند
- کد COI اختصاصی: FINCONF03_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 192
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم اداره آموزش و پرورش شهرستان دلیجان، مدرسه حضرت فاطمه (س)
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم اداره آموزش و پرورش شهرستان دلیجان، مدرسه حضرت فاطمه (س)
چکیده
پژوهش حاضر به صورت کیفی از نوع درس پژوهی و با عنوان آموزش مبحث تساوی کسرها پایه چهارم ابتدایی با بهره گیری از روش های نوین در مدرسه حضرت فاطمه (س) اجرا شده است .این درس پژوهی به صورت گروهی و با مشارکت چهار نفر از دانشجو معلمان مقطع کارشناسی رشته آموزش ابتدایی در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰به اجرا در آمد. هدف اصلی ما در این پژوهش حل مشکلات آموزشی درس ریاضی و مبحث تساوی کسرها پایه چهارم ابتدایی است ، از آنجا که مساله آموزش مبحث تساوی کسرها در پایه چهارم ابتدایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و لزوم ارائه این مبحث ، با استفاده از روش های نوین ، یادگیرنده محور و جذاب در کلاس مجازی ، لذا چالش های پیش روی گروه در این پژوهش این بود که ما چگونه می توانیم با استفاده از روش های فعال تدریس و یادگیرنده محور به آموزش مبحث تساوی کسرها بپردازیم و باعث یادگیری بهتر این مبحث توسط دانش آموزان شویم ؟ پس از اجرای طرح درس اولیه و بازبینی آن، نهایتا طرح درس نهایی در کلاس تدریس و توسط اعضای گروه به مشاهده، نقد و تحلیل گذاشته شد . نتایج بیانگر این است که : استفاده از روش های یادگیرنده محور و فعال مانند؛ داستان گویی ، پرسش و پاسخ و مکاشفه ای باعث افزایش یادگیری این مبحث توسط دانش آموزان و آموزش بهتر این مبحث توسط معلمان می شود.کلیدواژه ها
درس پژوهی - تساوی کسرها - روش های فعال تدریسمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.