بررسی رابطه بین خودپنداره تحصیلی و خودکارآمدی تحصیلی دانش آموزان پسر دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین در علوم انسانی، علوم تربیتی، حقوق و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: HELSCONF05_085
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 317
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی
دانشجوی کارشناسی امور تربیتی
چکیده
اهمیت خودپنداره برای کسانی که با تعلیم و تربیت سر و کار دارند، امری کاملا روشن و آشکار است. زیرا از میان مسایل و موضوعات مختلفی که رفتار و نگرش انسان ها را عمیقا تحت تاثیر قرار می دهد، نگرش و طرز تلقی او نسبت به خودش است. لذا این پژوهش در صدد است، رابطه بین خودپنداره تحصیلی و خودکارآمدی تحصیلی دانش آموزان پسر دوره ابتدایی شهرستان آق قلا را بررسی کند. هدف این پژوهش از نوع کاربردی و از لحاظ نحوه اجرای تحقیق؛ پژوهشی توصیفی می باشد. جامعه آماری تحقیق حاضر، کلیه دانش آموزان پسر دوره ابتدایی شهرستان آق قلا به تعداد ۱۵۰۰ می باشد. تعداد حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران ۳۰۶ نفر بدست آمد که به طریق نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب شدند. تجزیه و تحلیل داده ها به دو شیوه تجزیه و تحلیل توصیفی و استنباطی صورت پذیرفته است. به منظور جمع آوری داده ها از دو پرسشنامه دارای طیف پنج گزینه ای مقیاس لیکرت با پایایی ۰/۸۹ استفاده شده است. داده های گردآوری شده از طریق پرسشنامه، وارد سیستم نرم افزار spss۲۱ گردید. برای تحلیل استنباطی متغیرها به منظور تجزیه وتحلیل آماری داده ها از آزمون های مختلف آماری شامل آزمون کلموگروف اسمیرنوف، مدل یابی معادلات ساختاری استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد، بین خودپنداره تحصیلی با خودکارآمدی تحصیلی دانش آموزان رابطه معناداری وجود دارد.کلیدواژه ها
خودکارآمدی، خودپنداره، باورهای دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.