بررسی ساخت سوندهای مجاری ادرار با پوشش پلیمری حاوی داروی ضد باکتری جنتامایسین به منظور کاهش عفوتهای بیمارستانی (آزمون In vitro)
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران
- کد COI اختصاصی: ICBME17_236
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1590
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی، گرایش بیومواد، دانشگاه علم و صنعت ایران
گروه فیزیک و مهندسی پزشکی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
گروه بیومواد، دانشکده مهندسی متالورژی، دانشگاه علم و صنعت ایران
کارشناس ارشد مهندسی پزشکی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
در این پژوهش با در نظر گرفتن فراوانی عفونتهای مجاری ادراری و لزوم مبارزه با آنها، استفاده از روش پوش شدهی سوندهای مورداستفاده در مجاری اداری با داروهای ضد باکتری، جهت جلوگیری از گسترش عفونت بیمارستانی پیشنهاد می گردد. به طوریکه با استفاده از اینوسیله بتوان داروهای ضد عفونت را در مجاری ادرار و با میزان دوز مشخص در اختیار بیمار قرار داد و از تجویز سیستمیک دارو که عوارض جانبی نیز به همراه دارد جلوگیری به عمل آورد. بدین منظور سوند ابتدا با ماده پلیمری پلی اتیلن گلایکول (PEG) به همراه ماده آنتی باکتریال جنتامایسین با روش غوطه وری پوشش داده می شود و سپس جهت کنترل رهایش دارو، پوششی دیگر از پلی وینیل الکل (PVA) به روی آن ایجاد می گردد. در تهیه نمونه ها، پارامترهای گوناگون ساخت نظیر میزان بارگذاری دارو و وزن مولکولی PEG بررسی می شود و تاثیر هر یک از این عوامل بر پروفیل رهایش دارو، خواص مکانیکی، توپوگرافی سطح و اثر بر خواص ضد باکتریایی از طریق در معرض قرار دادن نمونه ها با عوامل بیماری زای مختلف نظیر Eschelichia Coli و Staphylococcus Aureus مورد بررسی قرار می گیرد. با توجه به نتایج بدست آمده، این پوشش دهی سوند، نتایج مطلوبی را به دنبال داشت.کلیدواژه ها
پلی اتیلن گلایکول، پلی وینیل الکل، پوش شدهی، جنتامایسین، سوند ادرارمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.