اعتباریابی مدل توپوگرافی ذهنی برندینگ شهری (مورد مطالعه : شهر مشهد)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد دانش بنیان و هوشمندسازی
  • کد COI اختصاصی: MEBREA05_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 186
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راضیه فلاحتی شرق

گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، واحد تربت حیدریه ، دانشگاه آزاد اسلامی، تربت حیدریه، ایران.

هادی بستام

استادیار مدیریت بازرگانی، موسسه آموزش عالی تابران، مشهد؛ایران

هادی طاهرپورکلانتری

استادیار استادیار گروه مدیریت ، موسسه آموزش عالی حکیم طوس، مشهد، ایران.

چکیده

امروزه شهرها در زمینه های مختلف تلاش دارند تا زمینه ی رقابت را برای مقا صد گرد شگری فراهم آورند. لذا ایجاد و تغییر ذهنیت گردشگران می تواند بستر تغییرات زیادی از لحاظ اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی گردد. تحقیق حاضر با هدف اعتباریابی مدل توپوگرافی ذهنی برندینگ شهری (مورد مطالعه: شهر م شهد) انجام شده ا ست. این تحقیق بر حسب هدف از جمله تحقیقات توسعه ای کاربردی و از نوع تحقیق کمی است. ابزار تحقیق، پرسشنامه ی محقق ساخته می باشد.جامعه آماری این پژوهش شامل سازمان های مرتبط (شهرداری، آستان قدس، صنایع گردشگری) و توریست ها یا گردشگران به شهر مشهد می باشند که نامحدود است. روش نمونه گیری، غیرتصادفی در دسترس انتخاب شده ا ست. جهت سنجش روایی و پایایی از تحلیل عاملی تائیدی و ضریب آلفای کرونباخ ا ستفاده شده ا ست. یافته های تحقیق به اعتبارسنجی مقولات تصویر ذهنی جاذبه های گردشگری، تصویر ذهنی جاذبه های طبیعی، تصویر ذهنی ویژگی های اقت صادی، ت صویر ذهنی ویژگی های آموز شی، پژوه شی و فناوری و ت صویر ذهنی ویژگی های بهدا شتی و درمانی منجر گردیده است که در مدل بدست آمده کلیه مولفه ها از اعتبار لازم برخوردار بوده اند. لذا می توان نتیجه گیری نمود که برندسازی شهری برای شهر مشهد سبب ارزش آفرینی شده است. شهر مشهد با برخورداری از ویژگی های مذهبی خاص، اقلیمی بالا، پو شش گیاهی منا سب، آثار فرهنگی- تاریخی و مذهبی فراوان، پز شکان و متخ ص صان سرآمد و همچنین و جاذبه های طبیعی می تواند از جمله شهرهای برتر دنیا در صنعت گردشگری فعالیت نماید.

کلیدواژه ها

تصویرسازی برند، توپوگرافی ذهنی، برندینگ شهری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.