بررسی رابطه بین سطح بکارگیری استراتژی های مدیریت دانش با رفع تعارضات سازمانی و آمادگی جهت تغییر کارکنان امور آب و فاضلاب شهرستان کرمان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، مهندسی صنایع، حسابداری و اقتصاد در علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: IEMAECONF01_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 72
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس بابایی نژاد

گروه مدیریت دولتی،واحد کرمان،دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان،ایران

سهیلا شمس الدینی

گروه مدیریت بازرگانی،واحد تهران جنوب،دانشگاه آزاد اسلامی، تهران،ایران

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین سطح بکارگیری استراتژی های مدیریت دانش با رفع تعارضات سازمانی و آمادگیجهت تغییر کارکنان امور آب و فاضلاب شهرستان کرمان انجام پذیرفته است. روش تحقیق حاضر توصیفی و از نوع همبستگیاست. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه کارکنان امور آب و فاضلاب شهرستان کرمان میباشد که بر اساس فرمول کوکران ۲۲۰نفر از آنان به صورت نمونه مورد پیمایش قرار گرفتند. پرسشنامه ها بر اساس پرسشنامه استاندارد استفاده شده است که مشابهاین پرسشنامه در تحقیقات قبلی استفاده شده است و ضریب روایی پرسشنامه های استراتژی مدیریت دانش،رفع تعارضات سازمانیو آمادگی برای تغییر به ترتیب ۰/۹۵ و ۰/۸۳ و ۰/۹۰ تعیین گردیده است. در این پژوهش مقدار آلفا در خروجی نرم افزار ضریب پایایی پرسشنامه های استراتژی مدیریت دانش ،رفع تعارضات سازمانی و آمادگی برای تغییر به ترتیب ۰/۸۶ و ۰/۸۹ و ۰/۹۳ تعیینگردیده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS نسخه ۲۵ استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از تجزیه و تحلیل همبستگی و ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان داد که بین سطح بکارگیریاستراتژی های مدیریت دانش با رفع تعارضات سازمانی و آمادگی برای تغییر کارکنان در امور آب و فاضلاب شهرستان کرمان رابطهوجود دارد.

کلیدواژه ها

استراتژی مدیریت دانش،رفع تعارضات سازمانی، آمادگی برای تغییر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.