آموزش علوم تجربی به دانش آموزان دارای اختلال های عصبی تحولی؛اهداف و روش ها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین همایش ملی آموزش علوم تجربی
- کد COI اختصاصی: NCSEC03_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 153
نویسندگان
دکتری تخصصی روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی، دانشگاه فرهنگیان
چکیده
اختلال های عصبی- تحولی گروهی از اختلال عملکرد مغزی مزمن رشدی هستند که در اوایل رشد،اغلب در دوران کودکی شروع م یشوند و علائم و آسیب عملکردی آنها می تواند تا نوجوانی و بزرگسالی ادامهیابد. به طورکلی، اهداف اساسی آموزش به دانش آموزان دارای اختلال های عصبی تحولی عبارت اند از آموزشمهارت های اساسی از قبیل فراهم سازی زمینه رشد عادات مناسب در خصوص بهداشت فردی. بر این اساسآموزش علوم تجربی برای این دانش آموزان اهمیت بسیار زیادی دارد. از این رو هدف این پژوهش بررسیاهداف اساسی و روش های آموزش علوم تجربی به دانش آموزان دارای اختلال های عصبی تحولی است. اینپژوهش به روش مطالعه مروری- کتابخانه ای انجام شده است. یافته های این پژوهش حاکی از آن است کههدف های آموزش علوم تجربی در مقطع ابتدایی به دانش آموزان دارای اختلال های عصبی تحولی را میتواندر سه حیطه کسب دانستنی های ضروری، کسب مهارت های ضروری و کسب نگرش های ضروری جم عبندینمود. جمع بندی روش های آموزش علوم تجربی به دانش آموزان دارای اختلال های عصبی رشدی، حامی از آناست که برنامه های آموزش علوم با استفاده از راهبردهای تدریس رفتاری (مانند آموزش برنامه ای) روش هایمطلوب تری هستندکلیدواژه ها
آموزش علوم تجربی، دانش آموزان دارای اختلال های عصبی تحولی، آموزش برنامه ایمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.