مصرف انرژی های تجدیدپذیر و تجارت بین المللی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در مدیریت، اقتصاد، حسابداری و بانکداری
  • کد COI اختصاصی: MAEBC07_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 223
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرین جمالی آزاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی-بازرگانی بین الملل. دانشگاه تبریز. ایران.

رقیه سیف لو

دانشجوی دکتری اقتصاد بخش عمومی دانشگاه تبریز، تبریز، ایران

چکیده

مصرف انرژی های تجدیدپذیر و تجارت بین المللی ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند. تغییر جهانی به سمت منابع انرژی تجدیدپذیر منجر به افزایش تجارت بین المللی فناوری ها، تجهیزات و خدمات انرژی های تجدیدپذیر شده است. کشورهای دارای منابع انرژی تجدیدپذیر فراوان مانند خورشید، باد، نیروی برق آبی یا انرژی زمین گرمایی، پتانسیل تبدیل شدن به صادرکنندگان عمده این فناوری ها را دارند. تجارت بین المللی در فناوری های انرژی های تجدیدپذیر به کشورها کمک می کند تا تقاضای داخلی خود را برای انرژی پاک برآورده کنند و در عین حال رشد اقتصادی و ایجاد شغل را نیز تحریک می کنند. این به کشورهایی که منابع تجدیدپذیر داخلی کافی ندارند اجازه می دهد تا این فناوری ها را از کشورهای دیگر وارد کنند. علاوه بر این، همکاری بین المللی در زمینه انرژی های تجدیدپذیر می تواند به رفع چالش های تغییرات آب و هوایی از طریق کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در سطح جهانی کمک کند. کشورها می توانند با به اشتراک گذاری دانش و انتقال فناوری برای تسریع استقرار انرژی های تجدیدپذیر در سراسر جهان همکاری کنند.

کلیدواژه ها

تجارت بین المللی، انرژی های تجدیدپذیر، فناوری ها.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.