اثر صفات رهبری و یادگیری سازمانی بر نوآوری درآمد با نقش میانجیگری سرمایه فکری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، کارآفرینی و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: CEMCD02_064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 154
نویسندگان
شهرداری شیراز سازمان آتش نشانی شیراز
شهرداری شیراز سازمان آتش نشانی شیراز
چکیده
تحقیق حاضر با هدف اثر صفات رهبری ویادگیری سازمانی بر نوآوری درآمد با نقش میانجگری سرمایه فکری طراحی و اجرا گردید. این پژوهش از نظر هدف کاربردی، از نظرنوع روش تحقیق اطلاعات توصیفی و از نوع مطالعات تحلیلی است که جمع آوری اطلاعات آن به صورت میدانی از طریق پرسش نامه انجام گردید. جامعه آماری تحقیق شامل تمام کارمندان و روسای کارکنان شهرداری هرمزگان می بود. که طبق آخرین استعلام از شهرداری هرمزگان تعداد ۲۹۶ نفر در این اداره مشغول به فعالیت هستند و از آنجا که جامعه آماری محدود می باشد نمونه آماری برابر با جامعه در نظر گرفته شد. روش نمونه گیری به صورت تمتم شمار انجام گرفت. برای سنجش صفات رهبری از پرسشنامه مای و همکاران ۲۰۲۲ که ۱۳ گویه دارد. برای سنجش نوآوری درآمد از پرسشنامه مای و همکاران ۲۰۲۲ که دارای ۱۰ گویه برای سنجش یادگیری سازمانی از پرسشنامه ۲۴ سوالی استاندارد نیفه ۲۰۰۱ استفاده شد. همچنین پرسشنامه ارزیابی سرمایه فکری، که توسط بونتیس ۱۹۹۸ ساخته شده است که دارای ۲۳ سوال بود. عملیات آماری با استفاده از نرم افزار spss و همچنین نرم افزار amos نسخه ۲۳ انجام شد، نتایج نشان می دهد، متغیر صفات رهبری در مجموع ۶۰ درصد از واریانس متغیر نوآوری درآمد را تبین می کنند که با توجه به مقادیر مربوط به حجم اثر شاخص ضریبتعیین این مقدار در حد بزرگ برآورد می شود، به عبارت دیگر متغیر صفات رهبری در حد بالایی توان تبیین واریانس متغیر نوآوری درآمد را دارند. همچنین یادگیری سازمانی با مقدار اثر ۰/۵۵ برنوآوری درآمد اثر گذار می باشند. نتایج آماره سوبل محاسبه شده است که مقدار ۲/۳۳ از قدرمطلق ۱۱/۹۶ بزرگتر بوده و مشخص گردید که سرمایه فکری با نقش میانجی گری در بین صفات رهبری و نوآوری درآمد دارد.همچنین نتایج آماره سوبل محاسبه شده است که مقدار ۲/۰۸ از قدر مطلق ۱/۹۶ بزرگتر بوده و مشخص گردید که سرمایه فکری با نقش میانجی گری در بین یادیگری سازمانی و نوآوری درآمد دارد.کلیدواژه ها
سرمایه فکری، صفات رهبری، یادگیری سازمانی، نوآوری درامدمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.