مروری اجمالی بر هوش مصنوعی و یکپارچه نمودن بلاکچین در حیطه حفظ حریم امنیت شخصی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: نهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICCONF09_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 64
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ماهان جعفری

دانشجوی کارشناسی نرم افزار کامپیوتر دانشگاه تهران جنوب

رضا مهدیزاده طاهری

استاد گروه نرم افزار کامپیوتر ، دانشکده واحد فنی تهران جنوب

چکیده

با احتساب توجه گسترده و کاربرد هوش مصنوعی و فناوری های بلاکچین ، فنون و تکنیک های حریم شخصی برخاسته از یکپارچگی آنان، از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است . علاوه و بلاکچین داشته ، و تلفیق آنان را همراه بابرAIحفاظت از حریم شخصی افراد، این فنون همچنین امنیت و بستگی دادهها را تضمین می نماید. این مقاله در ابتدا مروری اجمالی بر فناوریهای حفظ امنیت شخصی بطور خلاصه بررسی کندمی . سپس ، سناریوهای کاربردی ویژه در زمینه رمزگذاری دادهها، از هویت خارج نمودن، دفاتر کل چندلایه و توزیع شده، و- بلاکچین ، AIروشهای ناشناس ماندن هویتی مورد اکتشاف قرار می گیرند. از این گذشته ، در این مقاله پنج دورنمای کلیدی از سیستم یحفاظتی ها حریم امنیت خصوصی یکپارچگی شامل مدیریت تایید هویت ، کنترل دسترسی ، حفظ دادهها، امنیت شبکه ، و مقیاسپذیری مورد ارزیابی واقع می شوند. بعدا ، ناکارآمدیها و علت واقعی آنان تجریه و تحلیل گشته و-بلاکچین و شماهای فنی طبقه بندی و خلاصه می کند. در AIپیشنهادهای مرتبط ارائه می گردند. این تحقیق همچنین تکنیک های حفاظتی حریم شخصی رابر مبنای سناریوهای کاربردوبلاکچین ، که دربرگیرنده مفاهیمی از قبیل کارآمدی و امنیت محقق نمودن حریم AIنتیجه ، این مقاله جهت گیرهای آتی فناوری های حفاظت از حریم شخصی را که از یکپارچگی امنیت و حفاظت جامع تر این مقوله می باشد را بطور برجسته مطرح می نماید.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی ؛ حفظ حریم امنیتی بلاکچین ؛ رمزگذاری دادهها؛ از شناسایی خارج نمودن؛ کنترل دسترسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.