شناسایی و پیاده سازی عوامل موثر بر موفقیت سیستم مدیریت فرآیند کسب و کار درشهرداری آمل
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع،بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF12_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 134
نویسندگان
کارشناس ریاضی محض دانشگاه پیام نور بهشهر ، مازندران،ایران
چکیده
با رشد سازمان ها و پیچیده شدن فرآیندهای کسب وکار، مدیریت و کنترل آن ها اهمیت بیشتری نسبت به قبل پیدا کرده است .بر این مبنا داشتن یک رویکرد مدیریت حائز اهمیت اسخت . ازآنجا که فرایند کسب وکار برا ی پشتیبانی، نظارت و مدیریتفرآیندها و فعالیتهای مختلف سازمان استفاده میشوند، بنابراین به منظور جلوگیری از اتلاف منابع ارز شمند در پیاده سازیسیستم مدیریت فرایند کسب وکار و مهمتر از آن حفظ سازمان در برابر خطرات احتمالی پیاده سازی این سیستم، لازم ا ست قبلاز هر اقدامی، از عواملی که در آماده سازی و پیاده سازی آن طروری است، آگاهی کامل داشته باشیم بهعلاوه، با بررسی منابعگوناگون، الگوی جامعی، متشکل از ۶۵۰ شاخص، جهت ارزیابی یک سیستم مدیریت فرآیند کسبوکار، ارائه شده است. اینشاخصها در ۱۶ دسته از جمله قابلیت مدلسازی و قابلیت شبیه سازی، طبقه بندی شدهاند. همچنین، با ارائه ی یک مدل به کمکشبکه عصبی چند لایه، به بررسی ۱۰ نرم افزار فعال و مورد استفاده در زمینه ی مدیریت فرآیند کسبوکار از جمله ORACLE وARIS ، پرداخته شده و قابلیت ها و ویژگی های خاص این نرمافزارها بررسی شده است. از آنجاییکه شهرداری ها کشور ما، سعی دربهبود فضای رقابتی خود دارد و سازمان های گوناگون در حال رشد و دگرگونی هستند لذا، اقداماتی در جهت رقابت در سطح کشورانجام می دهند، به باور ما، این شکاف بایستی در تحقیقات آتی مورد توجه قرار گیرد، چرا که بومی سازی این شاخص ها برای کسبوکار در حال توسعه ی شهرداری های ایران، چابکی و بهینه سازی سازمان را در پی خواهد داشت.کلیدواژه ها
مدیریت فرآیند کسب وکار، سیستم مدیریت فرآیند کسب وکار، شبکه عصبی، شاخص ،شهرداری آملمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.