بررسی عددی الگوی جریان دربادگیرهای هرات افغانستان با استفاده ازدینامیک سیالات محاسباتی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: همایش ملی معماری و شهرسازی ایرانی- اسلامی
  • کد COI اختصاصی: NCIAUD01_067
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 807
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی هوشمند آیینی

دانشگاه آزاد اسلامی رودبار

الناز پیردل زنده

کارشناسان معماری

الهام شهبازی

چکیده

با استفاده صحیح ازمصالح بومی و تلفیق آنها با شرایط جدیدساخت و سازو بهره گیری ازتجربیاتمتخصصین کارامد درامرانرژی میتوان ازانرژیهای قابل تجدید همچون انرژی خورشید و بادجهت سرمایش و گرمایش و تهویه ساختمان حداکثراستفاده را برد یکی ازاین روشها استفاده ازبادگیرها می باشد دراین تحقیق بعدازبیان نحوه عملکرد وتاریخچه بادگیرها به بررسی رفتارجریان هوای عبوری ازیک نوع ازبادگیرهای رایج درهرات افغانستان می پردازیم بدلیل شکل معماری خاص این نوع ازبادگیرها میتوانند بخصوص برای مناطقی ازایران که ارتفاع باددرانجا کم است مورد استفاده قرارگیرند برای شبیه سازی جریان دراین نوع ازبادگیرها ازنرم افزار FLUENT که برپایه روش حجم محدود استوار است استفاده شده است باتوجه به نتایج بدست آمده شاهد عملکرد مطلوب این نوع بادگیر بمنظوره بهبود تهویه فضای داخل خانه خواهیم بود.

کلیدواژه ها

بادگیرهای افغانستان، دینامیک سیالات محاسباتی، الگوی جریان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.