شناسایی عوامل موثر بر استقرار اثربخش حکمرانی شبکه ای
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مطالعات مدیریت، فرهنگ و هنر
- کد COI اختصاصی: ICMSCA03_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 144
نویسندگان
دکتری مدیریت دولتی مدیریت منابع انسانی- شرکت برق منطقه ای سیستان و بلوچستان
چکیده
پیچیدگی و عدم اطمینان و بروز مشکلات در جوامع امروزی، استقرار حکمرانی شبکه ای را برای نیل به ارزش های عمومی ضروری کرده است و پرداختن به این موضوع حائز اهمیت است. هدف از این تحقیق شناسایی عوامل موثر بر استقرار اثربخش حکمرانی شبکه ای در نظام بانکی کشور است.این تحقیق از نظر هدف توسعه ای-کاربردی و از نظر رویکرد کیفی است. جامعه آماری مورد نظر در این پژوهش تعدادی از مدیران و کارشناسان بانکی کشور می باشند. روش نمونه گیری در این پژوهش گلوله برفی و هدفمند است.جهت شناسایی عوامل موثر بر استقرار اثربخش حکمرانی شبکه ای از استراتژی گراندد تئوری با رویکرد اشتراوس و کوربین استفاده شده است. از مصاحبه برای گردآوری داده ها استفاده شدو تا رسیدن به مرحله اشباع نظری ادامه پیدا کرده است. نتایج این مرحله درقالب مدلی شامل مدلی شامل عوامل علی، عوامل زمینه ای ، شرایط مداخله گر، استراتژیها و پیامدها ارائه گردید. بر اساس نتایج کدگذاری ، عوامل زمینه ای شامل فناوری اطلاعات و ارتباطات، ملاحظات قانونی و عوامل ساختاری است.عوامل علی شامل نیاز مشتریان ،تغییر و تحولات محیطی، ویژگی های مشارکتی و قوانین بالادستی است.راهبردها شامل شکل گیری دولت الکترونیک یکپارچه، سیستم های اطلاعاتی جامع ، هوشمند سازی مبتنی بر اطلاعات و ساختار سازمانی فرایند محوراست.شرایط مداخله گر شامل موانع فرهنگی ، چاش های قانونی و موانع سازمانی است.و پیامدها شامل ارتقا خدمت رسانی ، توسعه همه جانیه ، شکوفایی اقتصادی و اثربخشی سازمانی است.کلیدواژه ها
حکمرانی، حکمرانی شبکه ای ، نظریه داده بنیاد.مقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.