مدیریت ریسک پروژه
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مطالعات مدیریت، فرهنگ و هنر
- کد COI اختصاصی: ICMSCA03_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 193
نویسندگان
استاد گروه مدیریت و مدیر انجمن علمی کسب و کار دانشگاه علمی کاربردی اسلامشهر
دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه علمی کاربردی اسلامشهر
چکیده
تجربیات نشان میدهد که پروژه ها حاوی عناصر استراتژیک تکنیکی اقتصادی و ملی هستند و در دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده با تهدیدهای و فرصت هایی در رابطه با عناصر کلیدی پروژه یعنی زمان ، هزینه و کیفیت مواجهه هستند . زمینه این تهدیدها و فرصت ها را می توان در مجموعه ای از شرایط غیر قطعی یا عدم اطمینان ها جستجو کرد که دارای منشا های مختلفی هستند مانند مسائل تکنیکی مدیریتی ، بازرگانی و مسائل داخلی و خارجی می باشند. ریسک پروژه پدیده ای جدایی ناپذیر از پروژه است. لذا باید آن را مدیریت کرد. هدف از مدیریت ریسک پروژه برنامه ریزی سازماندهی هدایت و کنترل فعالیتها و فرآیندهای یک پروژه است. به گونه ایکه اثرات مثبت فرصت ها بیشینه و اثرات منفی (تهدیدها) کمینه گردد. یک فرایند سیستماتیک برنامه ریزی برای شناسایی آنالیز و پاسخگویی و زیر نظر گیری ریسک پروژه این مدیریت شامل فرآیندها ابزارها و تکنیک هایی است که به مدیر پروژه برای بیشینه سازی احتمال نتایج رویدادهای مثبت و کمینه سازی احتمال نتایج رویدادهای منفی کمک می کند. با بکارگیری فرایند کامل مدیریت ریسک پروژه میتوان ادعا کرد که این مدیر پروژه است که به شرایط غیر قطعی پروژه اشراف دارد نه آنکه شرایط و اتفاقات مدیریت را اسیر خود میکند. مدیریت ریسک در هر پروژه ای از هر نوع که باشد باید کار گرفته شود و بدینوسیله ضررهای احتمالی تا حد امکان کاهش یابد.کلیدواژه ها
مدیریت ریسک ، کیفیت ، زمان ، تهدید ، فرصت ، هزینهمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.