پتانسیل های مفید سلامتی بخش با مصرف غذاهای اسنک (میان وعده)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
- کد COI اختصاصی: FSSH01_071
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 280
نویسندگان
دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی، شرکت صنایع غذایی دیناتوس (چی توز)، مدیریت واحد تحقیق و توسعه
چکیده
اسنک یا میان وعده به مواد غذایی کوچک گفته می شود که در بین وعدههای اصلی مصرف می شوند. انواع اسنک براساس فرآیند تولید به سه گروه طبقه بندی می شوند: نسل اول) با سادهترین فرآیند تولید و شامل محصولات طبیعی (مانند پاپ کورن، آجیل ، بادام زمینی و میوههای خشک ). نسل دوم) شامل محصولاتی با فرم ساده با اکستروژن مستقیم (مانند چیپس ذرت، محصولات ذرت حجیم یا منبسط شده، توپها و مارپیچ ها) یا با برش/ ورقه /فرمها (مانند انواع چیپس سیب زمینی ، چیپس تورتیلا). نسل سوم) با فرمولاسیون گسترده و فرآیند تولید با اکستروژن با هدف تولید پلت ها و غلات صبحانه . برخی محصولات نیز به صورت اسنک مصرف می شوند اما در این طبقه بندی قرار نمی گیرند مانند کوکی و بیسکوئیت . اسنک ها می توانند جنبه سلامت یا فقط برای سرگرمی را داشته باشند. با تغییر سبک زندگی و کمبودهای تغذیه ای ، غنی سازی غذاهای اسنک با ترکیبات مغذی مانند مواد معدنی و ویتامین ها می تواند راهکار مهمی در کاهش آثار سوءتغذیه باشد. همچنین ، عادت میانوعدهخواری می تواند برای افراد مسن انرژی کافی را تامین کند. انواع اسنک شامل پاپکورن، رایس کیک ، بادام زمینی ، بارهای آجیلی ، انرژی بار، پروتئین بار، اسنک غلات حجیم شده یا غلات صبحانه ، چیپس سیب زمینی ، کوکی ، بیسکوئیت و کراکر می توانند پتانسیل های مفید سلامتی بخش را با نحوه مصرف صحیح و غنی سازی فراهم نمایند.کلیدواژه ها
اسنک ، سلامت ، غنی سازی ، مواد معدنی ، ویتامین ها.مقالات مرتبط جدید
- کودهای زیستی: راهکاری پایدار برای بهبودحاصلخیزی خاک وکشاورزی پایدار
- مطالعه تاثیر ریبوفالوین و سبوس گندم بر میزان استالدئید تولیدی در ماست
- مطالعه تاثیرریبوفالوین و سبوس گندم بر سرعت رشد و متابولیسم سویه پروبیوتیکی الکتوباسیلوس اسیوفیلوس در ماست
- بررسی توسعه محصولات فراسودمند مبتنی بر گوشت و لبنیات
- A review of the mechanism of prebiotic polyphenols in apples to enhance the activity of probiotics in fermented foods
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.