تعارضها و چالش های طرح خاورمیانه نوین برای منافع ایران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، علوم انسانی و رفتاری در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICHMB08_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 177
نویسندگان
گروه علوم سیاسی، دانشکده تحصیلات تکمیلی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
چکیده
یکی از مهم ترین مناطق ژئوپلیتیکی و ژئو استراتژیکی جهان است که طی قرون متمادی، همواره مورد توجه قدرت های بزرگ و بازی گران اصلی عرصه ی روابط بین الملل بوده است . خاورمیانه ؛ منطقه ای ژئو پلیتیک و ژئو استراتژیک است که بزرگ ترین منابع نفت و گاز جهان را درخود جای داده است . به نظر می رسد طرح خاورمیانه جدید؛ تلاش برای حفظ این کانال انتقال انرژی به صنایع غرب باشد. درطرح خاورمیانه نوین ؛ اهدافی مانند تغییر مرزها و تجزیه کشورها، نوسازی نظام های سیاسی و استقرار نظم نوین لیبرال - دموکراسی ، تغییرماهیت فرهنگی منطقه و پارامترهایی از این دست گنجانده شده است . در این مورد سوال بدین ترتیب پیش می آید و آن که طرح خاورمیانه نوین چگونه بر منافع مادی و معنایی جمهوری اسلامی ایران اثر می گذارد؟ در راستای پاسخ به این سوال ؛ تحقیق حاضر با تمسک به نظریه واقع گرایی تدافعی ، این فرضیه را مطرح می کند که ، این طرح با تاثیر گذاری بر ساختارهای اقتصادی، سیاسی ، فرهنگی و ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه به صورت عام و براین ساختارها به صورت خاص در کشورهای قدرتمندی چون ایران سبب تغییراتی در توزیع وموازنه قدرت در سطح منطقه ای شده ؛ به نوعی که این کشور را با بحران های خاصی روبرو خواهد ساخت .کلیدواژه ها
طرح خاورمیانه نوین ، تعارض ها و چالش های طرح خاورمیانه نوین ، ایران .مقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.