اثرات فضای مجازی بر زبان و ادبیات فارسی در دانش آموزان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت، علوم انسانی و رفتاری در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICHMB08_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 139
نویسندگان
آموزگار ابتدایی دبستان های استان کرمانشاه شهر کرمانشاه
آموزگار ابتدایی دبستان های استان کرمانشاه شهر کرمانشاه
لیسانس علوم تربیتی گرایش ابتدایی
چکیده
علاوه بر تاثیراتی که فضای مجازی بر ساختار اجتماعی و سبک زندگی بشر داشته است ، ادبیات و زبان انسان را نیز به شدت تحت تاثیر قرار داده و از جهاتی باعث رشد و بالندگی و از جهاتی موجب سستی و زیان آن شده است .فضای مجازی نسل جدیدی از فضای روابط اجتماعی هستند که با اینکه عمر خیلی زیادی ندارند، توانسته اندبه خوبی در زندگی مردم جا باز کنند. مردم بسیاری در سنین مختلف و از گروه های اجتماعی متفاوت در فضای مجازی کنار هم آمده اند و از فاصله های بسیار دور در دنیای واقعی ، از این طریق با هم ارتباط برقرار می کنند. امروزه روش های ارتباطی با دیگران از طریق اینترنت افزایش یافته است . پژوهش حاضر به روش مروری کتابخانه ای انجام شده است که هدف از آن بررسی اثرات فضای مجازی بر زبان و ادبیات فارسی در دانش آموزان بود. نتایج پژوهش نشان می دهد که در حال حاضر فضایمجازی به شدت بر زبان فارسی تاثیر گذاشته است و وجود ناهنجاریهای متعدد و سلیقه ای بودن نوشتار در این فضا بدون رعایت آداب و قوانین آسیب های عمیقی بر پیکره زبان و ادبیات فارسی وارد می کند. آسیب های که شاید در دراز مدت رفع و اصلاحها بسیار مشکل باشد.کلیدواژه ها
فضای مجازی، ادبیات فارسی ، نوشتنمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.