ارتباط مواد مخدر و بزه کاری در جامعه با تکیه بر قوانین کیفری ایران
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICJLP08_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 273
نویسندگان
فارغ التحصیل مقطع ارشد رشته حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه ایت الله املی
چکیده
رابطه ی مستقیمی در خصوص مصرف مواد مخدر و ارتکاب جرائمی نظیر : سرقت ، قاچاق مواد ، ضرب و جرح منجر به قتل ، آسیب به تجهیزات عمومی ، ایراد صدمه اموال عمومی ، و بسیاری جرائم دیگر که همگی در جهت کسب درآمد به منظورتهیه مواد مخدر است وجود دارد.بین میزان مصرف مواد مخدر با نوع مواد مخدر و جرایم ارتکابی نیز رابطه مستقیم وجود دارد.با افزایش مصرف مواد مخدر، میزان بزهکاری و شدت آن افزایش می باید. معتادان برای دستیابی به مواد مخدر مجبور به ارتکاب جرم می شوند. معتادان که دارای سوابق کیفری نیز می باشند در اکثر مشاغل استخدام نمی شوند ، در نتیجه درآمدی برای رفع نیازهای خود ندارند. به همین دلیل به فعالیت های غیرقانونی مانند قاچاق ، خرید و فروش مواد مخدر، دزدی و فحشا روی می آورند. بنابراین چرخه فقر، اعتیاد و جنایت تکرار می شود.در این خصوص ضرورت تدوین راهبردهای پیشگیرانه بیش از پیش احساس می شود. علاوه بر این جدای از مبحث آثار مصرف مواد مخدر بر امنیت و افزایش جرائم جامعه ، عواقب مصرف مواد مخدر غیرقانونی گسترده است و باعث آسیب دائمی جسمی و روحی به مصرف کنندگان می شود و تاثیر منفی بر خانواده ، همکاران و بسیاری دیگر که با آنها در تماس هستند، می گذارد. مصرف مواد مخدر بر سلامت مصرف کننده تاثیرمنفی می گذارد و اغلب منجر به بیماری روحی و روانی می شود. در بسیاری از موارد، مصرف کنندگان به دلیل مصرف بیش از حد مواد مخدر یا سایر بیماری های مرتبط با مواد مخدر پیش از موعد می میرند.برخی از کاربران والدینی هستند که با مرگ آنها فرزندانشان تحت مراقبت اقوام و یا تحت سرپرستی قرار می گیرند.کلیدواژه ها
مواد مخدر؛ بزه ؛ قوانین کیفری؛ جرائم ؛ سرقتمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.