تقویت خروجی آموزشی با کیفیت از طریق اخلاق حرفه ای معلمان با نقش میانجی عدالت اجتماعی و رازداری.

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ICJLP08_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 69
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر تقی لو

معلم دوره ابتدایی کارشناسی ارشد فلسفه و تاریخ آموزش و پرورش دانشگاه پیام نور

چکیده

در عصر حاضر رعایت اخلاق حرفه ای توسط معلمان منابع انسانی در حوزه های مختلف و از جمله در ارزیابی عملکرد، امریضروری بوده و با اتخاذ تصمیمات منطقی و خردمندانه در این زمینه منافع بلندمدت سازمان تامین می شود. هر مجموعه ی سازمانی دارای کدهای اخلاقی متناسب با ساختار حرفه ای خود است ، که اخلاق حرفه ای نام دارد. رعایت اخلاق آموزشی تضمین کننده یسلامت فرایند یاددهی - یادگیری در آموزش است و موجب افزایش تعهد پاسخگویی معلمان نسبت به نیازهای دانش آموزان می شود. بر همین اساس پژوهش حاضر با هدف » تقویت خروجی آموزشی با کیفیت از طریق اخلاق حرفه ای معلمان با نقش میانجی عدالت اجتماعی و رازداری« انجام گرفت . روش پژوهش ،توصیفی از نوع همبستگی است که از روش تحلیل مسیر،برای تجزیه و تحلیل داده ها و مقیاس های مربوطه استفاده شده است .جامعه آماری این پژوهش را تعدادی از مدیران و معلمان مدارس ابتدایی دخترانه زنجان به تعداد ۳۰۰ نفر تشکیل می دهند.حجم نمونه ۱۶۹ نفر تعیین شد.همچنین به منظور نمونه گیری نیز پس از برآورد حجم نمونه از روش نمونه گیری تصادفی در دسترس استفاده شد.ابزار پژوهش سه پرسشنامه الف )پرسش نامه تقویت خروجی آموزش با کیفیت محقق ساخته ب )پرسش نامه اخلاق حرفه ای محقق ساخته ج ) پرسش نامه عدالت اجتماعی استاندارد است . نرم افزار amus ابزار مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل داده ها و پرسشنامه می باشد.یافته های پژوهش حاکی از آن است که نتایج مدل تحلیل مسیر که قسمت اصلی این فرضیه می باشد در قالب ضرایب مسیر استانداردشده تاثیر مستقیم تقویت خروجی آموزشی با کیفیت بر اخلاق حرفه ای، تاثیر مستقیم تقویت خروجی آموزشی با کیفیت بر عدالت اجتماعی و رازداری و تاثیر مستقیم عدالت اجتماعی و راز داری بر اخلاق حرفه ای به ترتیب برابر با ۴۷.۰، ۴۱.۰ و ۸۴.۰ است .

کلیدواژه ها

کیفیت آموزشی ، اخلاق ، اخلاق حرفه ای، عدالت اجتماعی ،رازداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.