سبب شناسی پدیده ترک تحصیل دختران دانش آموز در مدارس عشایری(نمونه موردی، استان ایلام)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICJLP08_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 150
نویسندگان
کارشناس ی ارشد برنامه ریزی آموزش ی دانشگاه تهران ، آموزگار دبستانرودکی، اداره آموزش و پرورش موسیان، استان ایلام.
کارشناسی جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه شهید چمران اهواز
کارشناسی علوم آزمایشگاهی، دانشگاه ایلام
دانش آموخت ه کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور اراک،کارشناس فناوری اطلاعات و پژوهش اداره آموزش و پرورش منطقه ی موسیان، استانایلام.
کارشناسی تکنولوژی آموزشی، دانشگاه شهید چمران اهوا ز
چکیده
ازآنجا که بیش از نیمی از جمعیت کشورهای درحال توسعه در روستاها زندگی می کنند، نقش روستاییان و به ویژه زنان روستایی در تحقق اهداف توسعه روستایی انکارناپذیر است . زنان روستایی به عنوان نیمی از جمعیت روستایی، در فعالیت های اقتصادی و اجتماعی و رسیدن به توسعه پایدار روستایی نقشی بارز دارند. زنان روستایی، پرورش دهندگان نسل های تولیدکننده آینده اند و نقش اصلی اساسی پرورش را مادران برعهده دارند .در گام نخست لازم است مادران روستایی از سطح بالای دانسته ها و آگاهی ها بهره مند باشند. سواد و آگاهی مادران به ویژه در مناطق محروم و دورافتاده که دسترسی کمتری به امکانات بهداشتی و پیام های آموزشی و تبلیغی، خدماتی و رسانه ای دارند بسیار مهم و حیاتی است .اگر زنان باسواد باشند، به موضوعات جامعه حساس ترند و درباره وضعیت سلامتی، بهداشت، اقتصاد خانواده و فرزندان شان تلاش بیشتری می کنند و در به روزکردن اطلاعات و آگاه یهای خود می کوشند. در جوامع صنعتی، آموزش و پرورش به عنوان مولفه اساسی برای توسعه انسانی مطرح است. آموزش و پرورش ابتدا مهارت ها و نگرش های لازم را برای رشد و توسعه اقتصادی ایجاد می کندو سپس قابلیت های لازم را برای سازگاری و انعطاف در برابر رویکردهای جدید و درگیرشدن با تغییرات تکنولوژیکی، اجتماعی و فرهنگی فراهم می سازد .در میان کشورهای صنعتی جهان، کشور ژاپن نمونه بارزی است که با استفاده از تعلیم و تربیت توانسته است در ساختارهای اجتماعی، اقتصادی و فنی خود بالاترین میزان تغییر و تحول را ایجاد کند . ژاپن در زمینه صنعتی شدن برخلاف کشورهای اروپایی با توسعه ناگهانی نظام تعلیم و تربیت خود و استفاده از جهان به عنوان دانشگاهی عمومی توانست به این درجه از توسعه دست یابد. سرمایه گذاری برای پرورش انسان به همان اندازه بازده دارد که سرمایه گذاری برای ساختن ماشین اهمیت دارد .کارگر سالمی که تغذیه خوبی دارد، بسیار بیشتر از هزینه ای که صرف تغذیه و بهداشت وی می شود، تولید می کند.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- نقش جامعه شناسی در کاهش آسیبهای اجتماعی اعتیاد
- پیش بینی اهمال کاری تحصیلی بر مبنای تنظیم شناختی هیجان و خود پنداره مثبت
- اثربخشی آموزش مثبت اندیشی بر فرآیندهای یادگیری و پریشانی روانی دانش آموزان
- بررسی رابطه بین وضعیت اجتماعی-اقتصادی و خودارزیابی سلامت با سلامت روان شهروندان شهرستان گالیکش با توجه به نقش مشارکت اجتماعی
- بررسی رابطه پیوند با مدرسه و نشانگان روانشناختی با قربانی شدن توسط همسالان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.