نگاهی به پدیده ناسازگاری مدرسه ای در دانش آموزان (علل و راه حل ها)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICJLP08_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 362
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، مدیر دبیرستان شهید مهدی باکری، اداره آموزش و پرورش منطقه ی موسیان، استان ایلام.
چکیده
ناسازگاری دانش آموزان در کلاس درس و مدرسه یکی از مسائلی است که معمولا معلمان با آن مواجه هستند. یکی از عوامل بازدارنده در امر تحصیل ، اختلالات رفتاری می باشد. معلمان در برابر اختلالات رفتاری، به شکلهای متفاوتی از خود عکس العمل نشان می دهند. برخی از معلمان آنان را به شدت سرکوب میکنند . بعضی از معلمان در مقابل آنان کوتاه می آیند ؛ بعضی دیگر آنان را به حال خود رها می کنند. اما واقعیت این است که در این حالت مشکل ادامه خواهد یافت و مشکلات دیگری نیز به دنبال خواهد آورد. اختلال رفتاری ناسازگاری دانش آموزان از نظر روانشناسی به اصطلاحی اطلاق میشود که کودک و یا هر فرد بزرگسال به نحوه افراطی در رفتارهای خود غیر عادی باشد و رفتارهای او از لحاظ اجتماعی قابل قبول نیستند مانند شلوغ کردن در جمع بی نظمی، لجبازی کج خلقی بد خلقی بی حوصلگی غرور عدم رعایت بهداشت فردی تمسخر دعوا و اذیت کردن دیگران و ... در این پژوهش ثابت شد که راه منطقی این است که وقتی مشکلی در کلاس پیش می آید؛ بهتر است ابتدا آن مشکل شناسایی شود سپس به صورت علمی مورد بررسی قرار گیرد راه حل هایی مانند فعال کردن دانش آموز در مدرسه و یا مسئولیت دادن به وی تماس با والدین اجازه ندادن برای تماشای فیلمهای خشن و خشونت بار برطرف کردن فقر مالی دانش آموزان از بین بردن تبعیض در محیط مدارس و خانواده ها و آموزش و هنر درمانی به وسیله پازل داستان شعر سرود گردش و اردو ،بازی سرگرمی و نقاشیکلیدواژه ها
ناسازگاری مدرسه ای اختلالات رفتاری دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.