چگونگی تاثیر آموزش گروهی ذهن شفقت ورز بر کاهش خود انتقادی و افزایش گرایش به نماز خواندن در دانش آموزان نمونه موردی دختران مقطع ابتدایی شهرستان دهلران استان ایلام
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی فقه، حقوق، روانشناسی و علوم تربیتی در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICJLP08_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 153
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی، آموزگار دبستان رودکی، منطقه موسیان، استان ایلام.
دانش آموخته کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی، مدیر دبستان حضرت رقیه (س)، شهرستان دهلران، استان ایلام.
دانش آموخته کارشناسی علوم تربیتی، معاون آموزشی دبستان حضرت رقیه (س)، شهرستان دهلران، استان ایلام .
دانش آموخته کارشناسی دینی و عربی، آموزگار دبستان حضرت رقیه (س)، شهرستان دهلران، استان ایلام .
دانش آموخته کارشناسی تکنولوژی آموزشی، فعال فرهنگی و تربیتی، شهرستان دهلران، استان ایلام .
چکیده
ذهن مشفق چیزی است که میتوان از طریق متمرکز شدن مشفقانه توجه، افکار و احساسات در رابطه با خود و دیگران آن را ایجاد کرد به واسطه این آموزش دانش آموزان به جای سرزنش کردن و انتقاد گری مدام از خود یک رابطه مشفقانه درونی ایجاد میکنند و به کمک آن قادرند احساسات، افکار و رفتارهای متمرکز بر تهدید را خاموش کنند. بارها دیده شده است که دانش آموزان مدام از خود انتقاد میکنند برچسب ناتوانی میزدند و در نماز خواندن تعلل دارند. لذا هدف این پژوهش بررسی این مورد هست. جامعه کل دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی شهرستان دهلران و نمونه نورد نظر تعداد ۵۰ نفر بوده است و پژوهش حاضر به شیوه نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون - پس آزمون با گروه کنترل می باشد. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه های خود انتقادی تامسون و زاروف بود. همچنین جلسات آموزش ذهن شفقت ورز تحت ۱۰ جلسه ۹۰ دقیقه ای بر روی گروه آزمایش اجرا شد ولی گروه کنترل مداخله ای دریافت نکردند. یافته های حاصل از تحلیل کواریانس پژوهش نشان داد که آموزش گروهی ذهن شفقت ورز بر میزان خود انتقادی به شیوه مقایسه ای در بین دانش آموزان موثر بوده است. و این امر اشتیاق نماز خواندن در دانش آموزان را بیشتر کرد.کلیدواژه ها
خود انتقادی آموزش ذهن شفقت ورز نماز خواندن دانش آموزان دختر ابتدایی.مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.