بررسی ضرورت و جایگاه فنون مدیریت کلاس درس از نگاه معلمان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی و فلسفه
  • کد COI اختصاصی: CPSP01_2641
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 141
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد ممی زاده

کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی شبستر

فاطمه ابراهیمی سرکش

کارشناسی تاریخ دانشگاه پیام نورشبستر مقطع ابتدایی

مریم مولایی

کارشناسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فرهنگیان مرکز آموزش عالی شهید شرافت تهرانمقطع ابتدایی

راحله وکیلی

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

چکیده

معلمان به عنوان الگوهای رفتاری و تربیتی نقشی اساسی در شکل گیری شخصیت و هویت دانش آموزان ایفا میکنند. ارزشهای شخصی و اجتماعی معلمان به عنوان قطب نمای درونی اهداف و رفتارهای ایشان را در کلاس درس هدایت میکنند. این امر به طور مستقیم بر انگیزه پیشرفت و یادگیری دانش آموزان اثر می گذارد. در این پژوهش به بررسی بررسی ضرورت و جایگاه فنون مدیریت کلاس درس از نگاه معلمان پرداخته میشود. هدف از این مطالعه، تبیین اهمیت انتخاب سبک های مناسب مدیریت کلاس توسط معلمان در راستای پرورش نسلی متعهد، خلاق و منضبط است. با توجه به اهمیت آموزش برای توسعه فردی و اجتماعی ایجاد فضایی امن و منظم در کلاس درس برای تحقق یادگیری اثر بخش ضروری است. مدیریت کلاس به عنوان مجموعه ای از استراتژی ها، مهارت ها و تکنیک ها، به معلمان در ایجاد و حفظ نظم و انضباط و ارتقای سطح یادگیری دانش آموزان کمک میکند. این پژوهش به صورت کتابخانه ای (مروری) انجام شده است. برای جمع آوری اطلاعات از منابع معتبر علمی اعم از مقالات و کتابهای مرتبط با موضوع استفاده شده است. انتخاب فنون مناسب مدیریت کلاس، متناسب با ارزشهای شخصی و اجتماعی معلمان نقشی کلیدی در ایجاد نظم و انضباط و ارتقای سطح یادگیری دانش اموزان ایفا می کند. این مطالعه به معلمان در درک عمیق تر از نقش خطیر خود در تربیت نسل آینده و انتخاب سبکهای مناسب مدیریت کلاس برای پرورش دانش اموزانی متعهد خلاق و منضبط کمک می کند.

کلیدواژه ها

کلاس درس فنون مدیریت کلاس درس سبکهای مدیریت، نظم و انضباط

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.