اهمیت تقویت پایه های علمی: انواع روش های تدریس
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره، آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: HEPCONF04_463
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 148
نویسندگان
کارشناسی حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه( خوزستان)
کارشناسی آموزش وپرورش ابتدایی دانشگاه آزاد مشهد اسلامی واحد مشهد
کارشناسی کشاورزی(باغبانی) علمی کاربردی جهادکشاورزی
چکیده
این مقاله به اهمیت حیاتی تقویت مبانی علمی از طریق اجرای روش های آموزشی متنوع می پردازد. هدف این مطالعه با بررسی رویکردهای آموزشی مختلف مانند یادگیری مبتنی بر تحقیق، آزمایش های عملی، پروژه های مشارکتی و یکپارچه سازی فناوری است تا کارایی این روش ها را در افزایش درک علمی و تقویت درک عمیق تر از فرآیند علمی روشن کند. مبانی علمی آموزش به اصول، نظریه ها و شیوه های پژوهش محور اشاره دارد که زیربنای فرآیندهای آموزش و یادگیری در مدارس است. از طریق تجزیه و تحلیل جامع تحقیقات تجربی و شیوه های آموزشی، این مقاله بر نقش محوری استراتژی های آموزشی نوآورانه در پرورش نسلی از افراد با سواد علمی که آماده مقابله با چالش های پیچیده در دنیای همیشه در حال تحول هستند، تاکید می کند. چند مورد از مهمترین روش های تدریس امروزه عبارتند از روش تدریس ایفای نقش، مشارکتی، بحث گروهی است که در پژوهش حاضر به بررسی اهمیت تقویت پایه های علمی انواع روش های تدریس پرداخته شده است. روش پژوهش حاضر به صورت علمی_ مروری بوده است و در این راستا از مقاله ها و پژوهش های انجام شده در این حیطه استفاده شده است.کلیدواژه ها
پایه های علمی، روش تدریس، آموزش و پرورشاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.