بررسی علل نظم و بی نظمی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO17_238
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 165
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لعیا عباس زاده

دانشجوی دکترای برنامه ریزی درسی، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، ایران.

رقیه رضائی کجابادی

دانشجو معلم کارشناسی آموزش زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه فرهنگیان، تبریز، ایران.

چکیده

پژوهش حاضر با عنوان ”بررسی علل نظم و بی نظمی دانش آموزان ”، به دلیل اهمیتی که نظم و انضباط در برقراری و اجرای قوانین و پیشرفت تربیتی و آموزشی مدرسه و کلاس درس دارد، انجام شده است . درواقع هدف از این تحقیق ، کشف علل نظم وبی نظمی و بی انضباطی دانش آموزان این کلاس، ارائه راهکار برای حل آن و فراهم کردن زمینه برای بهبود فرآیند یاددهی یادگیری و بیان دیدگاه فلاسفه اسلامی و غربی در مورد مفهوم نظم می باشد. این پژوهش به صورت روش مروری -کتابخانه ای جمع آوری شده است . از جمله مهم ترین دلایل بی نظمی این دانش آموزان می توان به عدم تربیت صحیح دانش آموزان توسط والدین ، رفتار خشونت آمیز عوامل اجرایی مدرسه با دانش آموزان، فرزند طلاق بودن، عدم تغذیه مناسب وکمبود فضا و امکاناتاشاره کرد. هدف از بررسی این موضوع، چگونگی ایجاد مدرسه ای شاد با دانش آموزان با انضباط و منظم که انسان های پرورشیافته تربیت شوند و متفکر و متعهد باشندکه فقط هدف آنهاکسب نمره بالاتر نیست ، بلکه هدف، آموزش و پرورش است . نظم وانضباط حاکم بر مدرسه باعث می شود دانش آموزان با برنامه ریزی به کارهای خود برسند و این نظم و انضباط نه تنها داخل مدرسه ، بلکه کارهای خارج از مدرسه را نیز تحت الشعاع قرار می دهدو باعث می شود دانش آموزانی با ایمان، مشتاق به درس ومدرسه و در آینده توانمند روی کاربیایند. اگر هر شخصی در هر مرحله زندگی که هست نظم و انضباط داشته باشد موفقیت درانتظار اوست .

کلیدواژه ها

علل بی نظمی ، نظم ، دانش آموزان، مدرسه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.