نگاهی به کاربردها و مزایای استفاده از فناوری هوش مصنوعی در فرآیند آموزش و یادگیری رسمی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_233
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 165
نویسندگان
کارشناسی روانشناسی پیام نور واحد میانه، معاونت پرورشی دبستان
کارشناسی آموزش ابتدائی دانشگاه فرهنگیان علامه امینی تبریز، آموزگار ابتدائی
کارشناسی آموزش ابتدائی دانشگاه فرهنگیان علامه امینی تبریز، آموزگار ابتدائی
دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره تحصیلی دانشگاه آزاد واحد تبریز، آموزگار ابتدائی
چکیده
هوش مصنوعی یکی از حوزههای پیشرفته و جذاب علوم کامپیوتر است که در دهه های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است .هوش مصنوعی به ما امکان می دهد تا ماشین های هوشمندی را تولید کنیم که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را دارند. امروزه شاید هوش مصنوعی به آن شکلی که تصور می کنیم وجود نداشته باشد اما باز هم بسیاری از کارهایی که روزانه انجام می دهیم مانند جستجوی اینترنت یا گشت و گذار در شبکه های اجتماعی و ... همه متاثر از هوش مصنوعی است . در حال حاضر هوش مصنوعی عمومی وجود ندارد اما ردپای آن را می توانیم در داستان های تخیلی مشاهده کنیم . از نظر تئوری یک هوش مصنوعی عمومی می تواند هم سطح انسان فعالیت کند و یا حتی در زمینه هایی مانند حافظه و ... از او بهتر عمل کند. هوش مصنوعی اغلب برای توصیف ماشین ها یا رایانه ها استفاده می شود و از عملکردهای شناختی که با ذهن انسان در ارتباط است ، مانند یادگیری و حل مسئله استفاده می کند. قابلیت های ماشین مدرن که به طور کلی به عنوان AI طبقه بندی می شوند شامل درک موفقیت آمیز گفتار انسان، رقابت در بالاترین سطح در سیستم بازی های استراتژیک مانند شطرنج و گو، اتومبیل های خودران، مسیریابی هوشمند و در شبکه های تحویل محتوا و شبیه سازی های نظامی است . یادگیری ماشینی ، شبکه های عصبی ، یادگیری عمیق از زیرمجموعه های هوش مصنوعی هستند. پژوهش بنیادی حاضر با استفاده از روش کتابخانه ای انجام شده و ماهیت ترویجی دارد و هدف از انجام این پژوهش تعریف و نقش آن در حوزه های مختلف ، هم چنین تسهیل تعامل و همکاری بین پژوهشگران حوزه های گوناگون و تشویق توسعه ایده های جدید و نوآورانه و ترویج استفاده فراگیر و شفاف از هوش مصنوعی در کسب و کارهای مختلف است .کلیدواژه ها
هوش مصنوعی ، فناوری آموزشی ، کاربرد و مزایا، آموزش رسمی ، یادگیری رسمیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.