نمادپردازی های حماسی در غزل نئوکلاسیک

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO17_136
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 139
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اسحاقی

کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی خواف، ایران.

چکیده

هدف بررسی نمادپردازی های حماسی در غزل نئوکلاسیک می باشد. این مقاله به شیوه مروری نگاشته شده است . نمادپردازی های حماسی در غزل نئوکلاسیک ، به عنوان یکی از ویژگی های مهم این سبک ادبی ، اغلب به منظور ایجاد تاثیر عمیق و جذاب بر روی خواننده به کار گرفته می شود. غزلهای نئوکلاسیک از نمادهای طبیعت برای انتقال احساسات و ایدههای حماسی استفاده می کنند.به عنوان مثال، آفتاب به عنوان نماد روشنایی ، زندگی و امید مطرح می شود. استفاده از نمادهای فرهنگی و تاریخی نیز برای ایجاد ۱ حماسه در غزل نئوکلاسیک بسیار رایج است مثلا. اشاره به شخصیت های افسانه ای یا تاریخی معروف. استفاده از نمادهای عاطفی مانند دریا، باد، گل و ... برای انتقال احساسات عمیق و حماسی به کار می رود. استفاده از رنگ ها به عنوان نمادهای حماسی نیز در غزل نئوکلاسیک مشاهده می شود؛ به عنوان مثال، قرمز برای عشق و شور، سبز برای امید و زندگی و... شخصیت های غزل نئوکلاسیک نیزمعمولا نمایانگر ارزشها و ایدههای حماسی هستند. استفاده از شخصیت های قهرمانمانند با صفاتی چون شجاعت ، شور و عشق بسیار رایج است . با استفاده از این نمادها و اشارهها، شاعران غزل نئوکلاسیک توانسته اند احساسات و ایدههای خود را با تاثیر بیشتری به خواننده منتقل کنند و اثرات حماسی و ناب آثار خود را تقویت کنند.

کلیدواژه ها

نمادپردازی های ، حماسی ، غزل، نئوکلاسیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.