استراتژی های دستیابی به تابآوری پیشگیرانه در زنجیرههای تامین نظامی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_085
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 239
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت بازرگانی، واحد بین المللی خرمشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، خرمشهر، ایران.
دانشجوی دکتری مدیریت بازاریابی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران.
چکیده
زمینه و هدف: از آنجایی که پیشرفت فن آوری به سرعت در حال تحول در جنگ های مدرن است ، زنجیرههای تامین نظامی پویاترو پیچیدهتر می شوند و آسیب پذیری بالایی در برابر اختلالات غیرمنتظره دارند. برای افزایش انعطاف پذیری کلی آنها در برابر چنین اختلالات غیرمنتظرهای ، رویکردهای سنتی دیگر کافی نیستند. تا به امروز، تحقیقات در مورد تاب آوری زنجیره تامین عمدتا بر۱پاسخ های واکنشی و استراتژی های بازیابی (پس از اختلال) متمرکز بوده است . از این رو، شکاف تحقیقی که در این مقاله به آنپرداخته می شود، شناسایی استراتژی های جدید و فعال برای فعال کردن انعطافپذیری پیشگیرانه در زنجیرههای تامین نظامی (پیش از اختلال) است .روش: در راستای رسیدن به این هدف از روش توصیفی -تحلیلی و نرم افزار ویزارد بهره گرفته شد.یافته : یافته های تحقیق نشان می دهد از ۸ سناریوی موجود ۴ سناریو مطلوب، ۱ سناریو ایستا و ۳ سناریو نامطلوب هستند بنابراین تعداد وضعیت های مطلوب بر وضعیت های نامطلوب برتری دارند.نتیجه : در نتیجه می توان بیان نمود این مقاله جهت های تحقیقاتی جدیدی را برای توانمندسازی انعطافپذیری پیشگیرانه برای کمک به برنامه ریزان لجستیک نظامی در نظارت بر زنجیرههای تامین و تصمیم گیری استراتژیک برای حفظ انعطافپذیری خود شناسایی می کند.کلیدواژه ها
استراتژی ، تاب آوری ، پیشگیرانه ، زنجیره تامین ، نظامی .مقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.