یاددهی - یادگیری ؛ رویکرد ساختن گرایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 179
نویسندگان
دبیر ریاضی* فارغ التحصیل کارشناسی پیوسته رشته آموزش ریاضی از پردیس شهید رجایی ارومیه
چکیده
ساختن گرایی یک نظریه یادگیری است که بر ساختن دانش توسط یادگیرندگان به صورت انفرادی یا اجتماعی تاکید می کند. این ۱نظریه نام جالبی دارد؛ چون دقیقا از روی نام آن می توان فهمید که مقصود و هدف آن چیست . طبق این نظریه فرد خودش دانش اش را می سازد و تولید دانش یک فرایند پیوسته است . در واقع این نظریه ماهیت دانستن را مورد بررسی قرار می دهد و فرضیه هایی در مورد آن دارد؛ ساخت گرایان معتقدند که هیچ کس نمی تواند یک دانش ناشناخته را یاد بگیرد یا کشف کند بلکه باید آنرا با دانسته های قبلی خود پیوند دهد و از طریق سر نخ های آشنا به قسمت های ناشناخته دانش برسد. در این نظریه معلم فقط یک راهنماست ؛ زیرا بیشترین فعالیت روی دوش دانش آموزان است بر. عکس سیستم سنتی که در آن دانش آموز فقط یک تماشاگراست . هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر رویکرد ساختن گرایی بر فرایند یاددهی - یادگیری است . روش پژوهش از نوع مطالعه موردی و بررسی کتابخانه ای است . نتایج این پژوهش نشان می دهد که این رویکرد توانسته تاثیر بسزایی بر یادگیری عمیق دانش آموزانداشته باشد و به عنوان یک الگوی مناسب در بسیاری از نظام های آموزشی دنیا مورد استفاده قرار گیرد.کلیدواژه ها
ساختن گرایی ، آموزش، یادگیریمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.