آینده پژوهی در زمینه ی کاربرد فناوری های نوین درمدیریت بازاریابی بانکی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO17_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 166
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی گروسی

دانشجوی دکترای مدیریت بازرگانی دانشگاهآزاد اسلامی واحد ابهر ، ایران.

فرید عسگری

عضو هیات علمی دانشگاه ازاد اسلامی واحد ابهر

چکیده

باتوجه به پیشرفت روزافزون فناوری های نوین و تحولات سریع اجتماعی ، صنعت بانکی نیز ، نیازمند کسب الگوهای جدید بانکداری و بازایابی بانکی شده است .آینده پژوهی در بازاریابی بانکی به مطالعه تغییر و تحولات همگانی می پردازد و از طریق این پژوهش ،تلاش می کند راهبردها و راهکارهای مناسب برای صنعت بانکداری ارائه دهد.در این مقاله ، تمرکز اصلی بر دوعامل اصلی یعنی تحولات فناوری وتغییرات اجتماعی با نگرش آینده پژوهانه قرار دارد. استفاده از فناوریهای نوین مثل هوش مصنوعی ،فین تک ها ،بلاکچین ها،تحلیل داده ها و اینترنت اشیا می تواند تاثیر تحول آفرین در کسب و کار و خدمات بانکی ایجاد نماید. به عنوان مثال،ایجاد روش های مدیریت هوشمند برای تحلیل رفتار مصرف کنندگان خدمات بانکی و پیش بینی نیازهای مشتریان و ارائه بهترین خدمات و ایجاد حس مثبت در آنها کمک بسزایی کند. علاوه بر این ،تحولات اجتماعی نیز نقش مهمی در آینده پژوهی در بازاریابی بانکی خواهند داشت و استراتژی ها و تاکتیتک های نظام بانکی را متحول خواهد کرد.استفاده از خدمات نوین مثل بانکداری دیجیتالو موبایل بانک و بانکداری الکترونیکی و ....راهبردهای بازاریابی بانکی را تغییر خواهد داد و منجر به ایجاد بانکداری شخصی ، بانکداری مجازی و کاهش شعب فیزیکی بانک و....خواهد شد و منجر به افزایش سرعت ،امنیت ، دقت و کیفیت خدمات بانکی به مشتریان ودرنتیجه افزایش رضایت آنها را در پی خواهد داشت .از طرفی منجربه کاهش هزینه های بانکی مثل هزینه نیروی انسانی ، مصرفکاغذ ، انرژی وسایر هزینه های بانکی خواهد شد و صنعت بانکداری را متحول خواهد نمود..به طور خلاصه ، بانکداری تبدیل به یک صنعت پویا خواهد شد که از فناوری های نوین بهره می برد و به مشتریان خدمات بهتر،سریعتر و موثرتر ارارئه خواهد کرد.این مقاله که از نوع تحقیق کیفی است دارای نوآوری هایی است که عبارتند از :۱-استفاده از ایده ها،روش ها و تکنولوژی های جدید در این مقاله . ۲- استفاده از روشهای نوین مثل استفاده از هوش مصنوعی در نگارش مقاله . ۴-نگرش آینده نگرانه و آینده پژوهانه که درنوع خود خود کاری بدیع و نو می باشد.برخلاف مقالات که بیشتر به توصیف وضع موجود می پردازند این مقاله به توصیف و پیش بینی وضعیت آینده می پردازد.۵-دراین مقاله از مطالعات بین رشته ای اعم از بازاریابی ، کامپیوتر، بانکداری ، فناوری اطلاعاتو....استفاده شده است .

کلیدواژه ها

بازاریابی نوین بانکی ، آینده پژوهی ، فناوریهای نوین ، هوش مصنوعی ، واقعیت مجازی و افزوده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.