اثرات ورزش بر سلامتی بدن
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: هفدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO17_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 493
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشدرشته تربیت بدنی گرایش آسیب شناسی وحرکات اصلاحی ودبیرآموزش وپرورش
فارغ التحصیل کارشناسی ارشدرشته تربیت بدنی گرایش مدیریت ورزشی ودبیرآموزش وپرورش
چکیده
مقاله حاضر درباره اثرات ورزش بر سلامتی بدن، ورزش یکی از عوامل اساسی کنترل قند خون، و رزشهای کششی (تحمل کننده وزن، عادی )، نقش ورزش در پیشگیری از پوکی استخوان، پنج گروه ورزش در نظر گرفته شده است ، توصیه های لازم به هنگام ورزش، چه مدت و چگونه باید ورزش کرد؟، نقش تغذیه در انجام ورزش و تاثیر ورزش در سلامت روان و … مطالبی ارائه می کند.برای اینکه ورزشها موثر باشند و بتوانید با سلامت و راحتی آن را انجام دهیدباید آنها را به آرامی و ملامیمت شروع کنید و اگر تعداد تنفس هایتان خیلی زیاد شد و یا دچار آسیبی شدهاید فورا ورزش ۱ را متوقف کنید و در سطحی که مناسب با توانمندی شما است ورزش کنید. همیشه در شروع ورزش از ورزشهای گرم کننده استفاده کنید. بعد از ورزشهای گرم کننده، ورزشهای کششی را انجام دهید. برای انجام ورزش بتدریج از حالت ایستاده، به نشسته روی صندلی و بعد نشسته روی زمین وخوابیده درآیید. در ابتدا ورزشهایی که برای شما انجامش آسانتر است انتخاب کنید. اگر در شروع ورزش نمی توانید تعداد توصیه شده برای هر حرکت را تکرار کنید، نگران نشوید. همه نوع ورزشهای افزایش دهنده توده استخوان (لگن ، ستون فقرات، ساعد) را انجام دهید. در طول ورزش تنفس (دم و بازدم) را بطور طبیعی و ملایم انجام دهید. برای انجام حرکات سخت ، نفس خود را حبس نکنید زیرا ماهیچه ها نیاز به اکسیژن دارند، اگر در زمان اوج تلاش خود هستید چند لحظه ای صحبت کنید، این کمک می کند تا تنفس حبس شده خود را خارج کنید. همیشه بعد از انجام ورزشهای افزایش دهنده توده استخوان، ورزشهای پشت و شکم را نیز انجام دهید. در پایان ورزشها چند دقیقه استراحت کرده و عضلات را شل کنید.کلیدواژه ها
ورزش، سلامت بدن، تغذیه ، آب، پوکی استخوانمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.