بررسی تاثیر استراتژی های برتر بازاریابی پایدار بر شکل گیری مزیت رقابتی در سازمان با نقش میانجی قابلیت بازاریابی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی بهبود و بازسازی سازمان و کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: CIROB03_052
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 226
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا نودهی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قشم

حسین سلیمانی

کارشناسی ارشد روانشناسی گرایش روانشناسی اسلامی(مثبت گرا)، دانشگاه پیام نور مرکز همدان

چکیده

قابلیت ها معمولا به عنوان عنصری هستند که هم دارایی های سازمانی و هم استقرار سودمندانه دارایی ها را، به ارمغان می آورند. هدف از پژوهش حاضر، بررسی تاثیر استراتژی های برتر بازاریابی پایدار بر شکل گیری مزیت رقابتی در سازمان با نقش میانجی قابلیت بازاریابی است. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از جنبه جمع آوری داده ها از نوع توصیفی_پیمایشی می باشد. در این تحقیق داده ها از طریق طراحی پرسش نامه توزیع و جمع آوری آن در بین مدیران سازمان تامین اجتماعی به عنوان جامعه آماری می باشد. فرضیات تحقیق از طریق معادلا ساختاری آزمون میشوند. تجزیه و تحلیل مذکور به وسیله نرم افزار Lisrel ۸.۲ انجام می گیرد. در اقتصاد نوین مولفه های متعددی وجود دارند که بر روند تجهیز منابع تاثیر میگذارند. شناسایی و تعیین میزان تاثیر و نوع ارتباط این مولفه ها با موفقیت سازمان ها، مقوله ای مهم می باشد، این امر سبب شده است تا فضای رقابتی تنگاتنگی میان آن ها برقرار شود. سازمانی می تواند موفق باشد که از مدیران شایسته، ابزارهای متنوع و امکانات و پتانسیل موجود خود در راستای پیروزی مجموعه بهره مند شود. عواملی که منجر به توفیق سازمان می شوند، استفاده از فن آوری اطلاعات، بازاریابی، مشتری مداری به معنای واقعی آن و پرهیز از یدک کشیدن این شعارهاست. سازمان ها با بهره مندی از مدیران شایسته و منابع انسانی تحصیل کرده، می توانند ارتباط دایمی با مشتریان و بازار داشته باشند و با ایجاد تغییرات و تحولات، جامعه را زیر ذره بین قرار دهند.

کلیدواژه ها

استراتژی بازاریابی، شدت رقابت، مزیت رقابتی، قابلیت بازاریابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.