آثار تجدید ساختار صنعت برق بر کیفیت و قابلیت اطمینان تأمین انرژی الکتریکی

  • سال انتشار: 1384
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی انرژی
  • کد COI اختصاصی: NEC05_058
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3134
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرش احسانی

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شریف

علی عباسپور تهرانی فرد

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شریف

محمود فتوحی فیروزآباد

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شریف

علی محمد رنجبر

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی شریف

چکیده

طی سال های اخیر، ساختار و مقررات حاکم بر صنعت برق بسیاری از کشورها با تغییرات مهمی رو به رو بوده است . خصوصی سازی و مقررات زدایی یا تجدید مقررات در صنعت برق، دست اندرکاران و متولیان این صنعت را با چالش های جدیدی مواجه ساخته است زیرا موارد یادشده، آثار قابل توجهی بر » کیفیت « و برق به جای م ی گذارند و این دو مقوله در رضایت مندی طرف های مختلف ذی نفع در بازار « قابلیت اطمینان » رقابتی برق و به خصوص مشترکین و مصرف کنندگان نقش اساسی را ایفا می کنند . بدیهی است که در یک محیط رقابتی؛ (1 فروشندگان و تأمین کنندگان برق باید برای جلب نظر مصرف کنندگان و حفظ مزیت رقابتی خود به این دو مقوله توجه کنند و (2 با توجه به پیشرفت سیستم های اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی و حساسیت مصرف کنندگان، انتظارات و مطالبات آنها در ارتباط با کیفیت و قابلیت اطمینان تأمین برق، دائماً افزایش می یابد . در این مقاله تلاش شده تا ابعاد مختلف ” کیفیت و قابلیت اطمینان سیستم های تجدید ساختارشده “ مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد .

کلیدواژه ها

صنعت برق، تجدید ساختار، قابلیت اطمینان، تولیدات پراکنده، کیفیت برق

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.