نقاط قوت و ضعف هوشمند سازی مدارس در ایران

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و سبک زندگی
  • کد COI اختصاصی: ICPE13_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 299
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیده جعفرزاده

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه ارومیه

معصومه جعفری آذرباری

کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه پیام نور ارومیه

چکیده

هوشمندسازی ساختمان به معنای استفاده از فناوری های پیشرفته برای بهبود کارایی، ایمنی، صرفه جویی انرژی، و کاربردی تر کردن مدیریت ساختمان است. این شامل استفاده از سیستم های هوشمند برای کنترل نورپردازی، تنظیم دما و تهویه، مدیریت مصرف انرژی، امنیت، و حتی ارتباطات بین دستگاه های مختلف داخل ساختمان میشود. هدف اصلی هوشمندسازی بهبود تجربه ساکنان و کاربران و همچنین بهره وری بیشتر از منابع و تسهیلات ساختمانی است. از جمله فرایند هوشمند سازی میتوان به هوشمند سازی هتل، مدارس، ساختمان های تجاری و… اشاره کرد . مدارس به طور فزاینده ای از فناوری های پیشرفته و سیستم های هوشمند برای ایجاد محیط های یادگیری هوشمند استفاده می کنند که مشارکت دانش آموزان را افزایش می دهد، فرآیندهای اداری را ساده می کند و نتایج کلی آموزشی را بهبود می بخشد. در این مقاله، فرآیند هوشمند سازی مدارس، اهمیت آن در مدارس و فناوری های مورد استفاده برای دستیابی به هوشمند سازی مدارس در ایران را بررسی خواهیم کرد.

کلیدواژه ها

هوشمند سازی مدارس، اهداف هوشمند سازی، مزایای هوشمند سازی، محدودیت های هوشمند سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.